Sweet memories ever!

Dulu mase aku duk asrama selama 5 tahun dan selama tula aku celebrate birday..best sangat malam 2 lagi dh dapat mcm2 hadiah..esoknya tgu plak wish dari kawan2..yang best diaorg ingat birday aku..dulu manade facebook2 ni..internet lagila xde kan..


Paling xleh lupa mase aku form 3 masuk2 jer dalam dorm akak2 senior ngan kawan2 aku buat surprises..memangla surprises sgt sbb waktu tu pon mak aku baru lepas datang tengok..ishhh kenagan betul *nanges*


Dengan kakak angkatnya,dengan adik agkatnya,abang agkatnya..mmgla ko sronok tahap maksimum bila birday ko sampai..*terloncat2*



Bila dh habis skolah hubby aku la yang selalu celebrate.. kadang2 dia buat ngan family..best! tahun ni????? maybe xde kot sbb dia sakit :( *nanges*



2nd year sejak aku habis skolah dia beli 2 kek 1 celebrate ngan fmly aku..1 dia celebrate dekat restaurant....dia celebrate malam 18mei tepat jam 12.01.. ehh yeke..heheh aku ingat tarikh ni sebab tarikh ni aku dh gatal kaki nak pergi kursus kawin ngan hubby...*sambil garu tapak kaki*



Muka xberapa nak clear..gambo lama weh..ni pon aku cilok dekat myspace aku..theeeee



Surprises sebab ade band nyanyikan lagu happy birday *pengsan* sweet........... yang xsweetnya mase birday laki aku 1 bulan sebelum birday aku..aku celebrate birday dia kat restaurnt ni la...sekali birday aku pon dia wat kat sini..*xsurprises tp buat2 surprises jugakla* miahahahahah


Tahun berikutnya



Celebrate dengan family...gambar mcm dalam zaman jepun kan.. ke album kena banjir ..



Tahun2 berikutnya pon mcm nila celebratenya.. aku xkisah jnji diaorg ingat birday aku cukup..xingt pon xpe janji ade kek..*lempang laju2*




Malam tadi tepat kol 12.01 min aku dapat sms dari hubby..suka! then dia wish..suka! then dia cont tido..suka jugak! *sambil besarkan bijik mato*



Yup stiap tahun kita kena bersyukur sebab umo kita dh meningkat..doakan yang baik2 aje..celebrate2 ni belakang kira xpenting pon..susah2 sangat korg pergi kedai kek beli kek tuk diri sndiri..pehtu tgkap gambar cakap kawan belikan..*aikk tetiba dtg idea tuk diri sndiri plak*





2 comments:

Belog MTT said...

Happy besday lalinkk~ May GBU and ur family always.. :)

Puan tia said...

MMT: tq :)