Gempa bumi di new zealand...fuhhhh selamat..

Good morning guys!



Tengok berita malam tadi GEMPA BUMI berlaku dekat NEW ZEALAND.. tengok plak tempat yang kena tu dekat CHRISTCHURCH.. terus kepala otak aku teringat dekat cousin aku duk belajar dekat sane.. tengok berita cam teruk kan.. ade yang cedera bagai..


pagi ni masuk keje trus create wall dia cakap dia ok ke x.. Alhamdulillah dia ok .. dia cakap tak teruk pon...


Dak apis.. duk belajar dekat University of Otago, new zealand..



Risaukan bila terjadi macam2 bencana yang kita tak duga berlaku dekat sedare mare/kawan2 yang belajar di negara orang...nasib diaorg kita tak tau.. macam baru2 ni berlaku di mesir.. ramai kawan2 aku duk belajar dekat sane.. risau+kesian+macam2la dekat diaorg.. apela perasaan diaorg time tu .. bila aku inbox then diaorg reply so legaaaaaaaaa rase macam diaorg selamat....belum lagi kalau ade aku inbox tapi tak reply memang aku call terus family diaorg kan... lantakla...



Kawan2 aku memang ramai belajar dekat oversea termasukla aku.... hakkkkkkktuiiihhhhhhhh




Tapi memang tak sangkala..kawan aku mase ponteng kelas,kawan tak pergi tuisyen,kawan nakal2..last2 dia dekat jordan skang... wahhhhhhhh malunya hakak ok.........




Kawan 1 kelas aku. bagi aku, aku pandai sikit dari dia..last2 dia dekat india jadi doktor haiwan..



Kawan 1 kelas aku ..1 kepala last2 dia skang jadi pensyarah & masih melanjutkan pelajaran ketahap PHD bagai..di brunei+oversea wahhhhh grand ko yer...



adela lagi ramai.....aku tengah tgu korang dah habis belajar kita wat ghatering ok..





PS: Setiap pagi amik mase dalam 5min untuk peluk isteri anda.. supaya panjang umur!!


*ajal maut di tangan ALLAH*



2 comments:

msredcheesecake said...

PUAN TIA,
MSRED RASA GEGARAN KAT OFIS MSRED TADI KAT SHAH ALAM.SIKIT JE LA...

CER LIHAT...

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aesya-zealous-2nd-giveaway.html

Puan tia said...

mcm pening2 je mula2.. huhuh