''Candid itu cun laa..!''



hahah hohohoho harini nk join contest ''candid itu cun la''

Gambar yang dipertaruhkan





Caption: gambar ni diambil masa ktorg bawak qaseh pergi spital coz dia kena sakit mata, biasela budak mestilah meracau xduduk diam kan coz sakit. n then plak no giliran lambat lagi so ktorg lepak kat seat depan memang xde org c2. yg aku ni duk menagkap gambar gelagat2 si ayah&anak ni. qaseh merengek2 ayah dia tunjuk je ''ha ni duit,duit nak?'' qaseh diam trus ..hehehe so dalam banyak2 gambar,gambar nila yang the best 4 me.. huhuhuhuhu

sape2 nak join pon boleh ke link ni
http://dillaadillastory.blogspot.com/2010/12/1st-contest-by-dillamoh-lerr-join.html

Syarat2
1. terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan


2. copy the picture above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" beserta link dia.


3. put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...


tarikh tutup : 10th January 2011...


so tia nak tag
1) akmal
2) faiz
3) nad


GOOD LUCK GUYS!

2 comments:

Cz Aina said...

sweet nye baby..
muke bulat..
geram...

Qaseh tia said...

hehehe tq aina!