Selamat Hari Lahir MAK!

.

Fuhhhhh *sambil lap peluh* berlari keanak2kan aku harini dalam opis.. feningg fening, ini pon aku gagahkan jugak menghadap blog sebab aku dah terlambat sebenarnya nak buat entry untuk bonda aku..khas sempena birday bondaku yang ke 10tahun heheehehe pada 25th mac baru2 ni.. 



So dikesempatan yang tak berapa nak sempat ni sebab bos dah mengilaii panggil.. kita update lelaju saje.. janji ade maksud tersirat dalamni..ehehehehe 


Tahun ni tak berapa nak meriah sangatla kot celebrate sebab kakak aku yang sorg tu tengah berpantang.. so malam tu aku and akak aku sorang lagi bawak bonda makan dekat dato' aziz satar punya kedai makan @ rasta TTDI. nasib baik xramai orang...


Sepatutnya kat sini gamba aku tapi digantikan dengan amy search sebab aku busy tengah kusyuk makan.. heheheheeheh ayar cover baikk punya.. *kredit to google* halalkan saje OK!


Tapi sesi potong kek telah diadakan dekat teratak bonda ku saje.. balik makan terus potong kek kat rumah yang diketuai oleh hubby dengan baca doa.. waaahhhhh gitu..







EH EH sume gambo mereka.. dimana gambo bonda ku? hahahaah 

 feveret cake bondaku ni... kek pandan..



 Cucu2 yang dijaga oleh bondaku..


 Tengah berdoa semoga opah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..amin...

 Doa2 jugak.. gelak tetap diutamakan...

Ni macam nak bersanding plak aku nengok.. sopan je duduknya..hehe



Tu je la kot gambo yang sempat di capture.. skang aku malas nak tangkap2 gambo sebab baru nak pegang camera si kecik dah rampas..so ngidam jela..hahaah



Ok LOVE U MOM!


Happy birthday to u..semoga panjang umur & dimurahkan rezeki ..semoga sihat2 selalu..aminn









2 comments:

cik najihah said...

happy birthday :))

Miszyuyu said...

nice entry :)

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html