Wordless wednesday..

.



Coconut shake pantai klebang ni dah maju..mase memula aku dtg cawan dia kosong xde tulis klebang bagaii.. skang dtg perghhhh siap tulis klebang original .



Time ni hubby beli 3 cawan.. 2 cawan hbs minum dalam kete mase OTW nak balik KL..1 cawan bagi mak share2 ngan anak buah rasa..ngehhh smpi KL dah cair..


Korang teringin tak??? tak payah datang jauh2 sampai melaka semata2 nak minum air ni..buat dirumah pon volehhhhh... seyess senang bangat!



Bahan-bahannya
1 gelas air kelapa muda
3 sudu isi kelapa muda
2 sudu air gula
sedikit air batu

Blend kesemua diatas..

last sekali masukkan aiskrim 1 scoop.. then siapppp!








TOPMUM: Ni bukan wordless ni word no less..muahahahahaahahahah

















7 comments:

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

lamanya tak minum air kelapa shake ni...

HappyIrfa said...

nampak cara kamu sedut air tu dik,akak tetiba rasa haus yg amat.hehe

Marniey said...

thanx bg maklumat mcm mna nak buat :)

Puan tia said...

kazmi: sedapp kan?

Puan tia said...

happy: heheheeh tryla buat kak..senang je..

Puan tia said...

marniey: heheheeheh welcome2..

anitadiana said...

kak ita tak pernah minum ne..nanti nak try buat lah..mcm sedap aje..duk melaka ke?..kat ne..kak ita kat jasin..