Entry bergambar -------> Happy Birthday Qaseh!!! Pewwwittt dah 2 tahun..!

.

Assalammualaikum..


Pagi2 masuk keje terus bukak blog dulu.. hamboi ko rajin bebeno yer.. mentang2 tengah ade idea.. kahkahkahkahkah *gelak xde kena mengena*


Sebenarnya harini birday anak aku yang ke 2 tahun.. sekejap je rasenya dah 2 tahun..kang sekejap pulak dah 3 tahun pehtu dah 4 tahun pehtu dah kawin.. ooppsss! 



My princess

Happy Birthday Qaseh.

Thanks for bringing so much joy into our lives each and every single day.

LOVE U ...
Semoga panjang umur & dimurahkan rezki, semoga menjadi anak yang solehah, semoga ALLAH merahmati mu wahai qaseh didunia mahupon diakhirat.. mama sentiase doakan supaya ALLAH melindungi mu daripada bencana alam dan penyakit yang berbahaya.. semoga doa mama termakbul.. AMIN..


------------------------------------------------------------------------------------


Hari sabtu baru2 ni aku celebrate birday dia.. sambut awal.. Terima kasih pada family,cousin,kawan2,jiran2 yang hadir pada hari tu.. sungguh meriah! Alhamdulillah makanan terlalu banyak dan habis! xde pembaziran berlaku.. huhuhuhuhuhu

Sila layan gambar dibawah.. Sorry pada sesiapa yang xde dalam gambar hari tu sebab camera battry habis!!!!   tension mak ok.. lagipon busy sangat time tu, awal2 je aku pgg camera pehtu camera ntah kemana aku pon xtau..nasib baik jumpa...


Ok sila layan gambar birday my princess.. 


 My goodies beg.. DIY hokeyyy

 Menu ade macam2.. Mee udang, nasi tomato, roti jala, bihun goreng, kuih muih, pulut kuning



Meja Sweet2 ade Coctail, jambu batu cicah asam, jeruk, gula2, creampuff, apam polkadot

My girl dah stat comot...

Minnie cake..



Waktu ni dia asyik follow aku je bawak belon. aku ingtkan apela rupanya dia suh aku simpan belon ni dia nak.. siap ajak masuk bilik simpan dalam bilik..

My caramel.. Yummy!

Setengah daripada hadiah2 dia..




Ni setengah..ade lagi setengah hadiah dia.. malangnya battry camera tarakk.. 



Tu jela kot.. gambar selebihnya kat FB aku..



Last but not least

Heheheeh saje jela letak gambo ni! rileks la!! 






HAPPY BIRHDAT QASEH!!! we love u!!











TOPMUM: Entry seterusnya aku update pasal DIY (do it yourself) aku buat sendiri goodies beg and mineral water label.. :)






13 comments:

Irfa said...

hepi bday buat baby(2 tahun xleh panggil baby lagi ker?hehe)

meriah majlisnya..kami pospon nak potong kek sbb kakak kat kg..tak best la nak tipu kek tak cukup korum :)

storyfromme said...

happy birthday qaseh.bestnye dapat kek besar.

Zurina Hj.Zainal said...

happy bday qaseh...comel sangat anak awak...salam perkenalan....;)

Puan tia said...

irfa: tq..hehe

Puan tia said...

story: heheheeh tq

Puan tia said...

zurina: heeeh tq

FiZ said...

happy birthday qaseh.nak tahu...msa mula2 tgk pic topmum...xsangka rupanya mak orang..mcm muka anak dara je..serius ni...:)

aiyang said...

hepy birthday qaseh...auntie doakan semoga qaseh menjadi anak yang baik dan menjadi kesayangan ibubapa.....

errrr.....coppp buat menantu boleh tak? ahakssss

Ardini Humaira said...

happy besday qaseh.. comelnye goodies bag tu! :D

Puan tia said...

fiz: hehee yeke ..tq!

Puan tia said...

aiyang: hahahah wat menantu gitu.. hehe tq

Puan tia said...

ardini: heeh tq

wan nurul hezrina said...

hepi belated buffday dear qaseh=)seonok dapat banyak adiah?