Beauty Review Produk COSMODERM

.

Ha meh sini dekat sikit , kalini aku nak promote betul2 pasal produk yang aku pakai sekarang.. sorry pada yang confuse dengan aku ni ..yela sekejap pakai produk tu pehtu tukar pakai lain pulak skang dah tukar lagi...hishh hishh hishhh tak sayang muka gamaknya asyik buat experimen je.. hikhikhik 


Tapi sape yang pernah baca entry aku dulu ade dah aku review pasal produk COSMODERM vit E kan? memang duluuuu produk cosmoderm aku pakai ni je

Memang aku pakai cream 1 ni je pon muka dah tak kering.  

And now aku try 1set


Pencuci muka..

Lepas cuci muka sapukan dengan toner


*kalau muka ade jerawat, bila sapu toner ni rase macam meresap kat dalam terus*


Dan lepas sapu toner ,letak la cream ni.. cream ni kena sapu siang dan malam...

Sejak aku pakai produk ni memang pergi keje mesti sapu cream ni je.. tak ade alas dengan ape2 bedak pon.. sebab yakin sangat2 dengan kulit skang..tak payah nak tutup segala jerawat yang ade..selamberrrr sebab flawlesssss gitu...


Dan yang paling best!!! kalau ade jerawat picit dengan kain basah lepastu letak ni pulak!! syiokkk tau sebab jerawat trus kecut esoknya.. :P


TAPI LETAK PADA YANG BERMASALAH SAHAJA TAU! JANGAN SAPU DEKAT SEMUA MUKA.. TITIKKAN PADA YANG BERJERAWAT ATAU PARUT SAJE.. 


Lat sekali perfect suncream.. memang muka otomatik jadi flawless.. macam magik pulak..hahahaha setiap kali keluar mesti tak lupa pakai ni...




Produk ni boleh dapatkan di semua guardian,farmasi dan boleh tengok http://www.mycosmoderm.com/ & twitter http://www.twitter.com/ilovecosmoderm


Produk ni boleh dapatkan di agent2 jugak... bolehla tengok dekat facebook diaorg sape agentnya.. 



So here we gooo... 

Dua pic bawah ni mase pakai cream Vit E je...tak pakai 1set lagi.....





Dan bawah ni sume latest pic.. lepas pakai 1set produk cosmoderm VIT E *warna orange*






Insyallah produk ni memang bagus.. ikut cara pemakaian kita jugak...



Ok that's it!! 






9 comments:

Zurina Hj.Zainal said...

haluuu....kita dh lama follow awak...saya duduk kt damansara damai...keje kat damansara perdana...awak? damansara mana lakss?

Tihara said...

bagus jugak ea :)

Anonymous said...

[p]a number of those [url=http://www.ghdsaleghd4u.co.uk]ghd straighteners sale[/url] languages are tougher to recognize than other people . Of course, choosing the right outfit is just fifty percent the battle . Therefore why not adopt it in order to keep the pace with the evolution [url=http://www.ghdsaleghd4u.co.uk]ghd straighteners[/url] of hair dressing . Glass Splashbacks

Glass splashbacks and other attractive glass products specifically for utilization in your kitchen ought to employ sturdy cup to help you make sure that they do not get easily shattered, damaged, or otherwise not damaged . As can very easily put in place friendship ready to cooperate . keep in opinions that advertising and marketing has many many elements to consider, so calculating ROI often be extremely much much more complicated . Make forceful how the moncler Coats is specious from framework that significance [url=http://www.ghdsaleghd4u.co.uk]ghd outlet[/url] alimony you searing even in regards to the coldest days . they could merely pick from only one in all Croscill themes and be certain the course and seem which they imagine . If the styler, power cord or perhaps plug are damaged, do not use your straightener and also find expert suggestions via a mason, a good approved stockist or via Jemella Ltd.[/p][p]Double features or notice function . But they worship the [url=http://www.ghdhairstraighteners4uk.co.uk]ghd sale[/url] gods, just really twisted the projection . I said: There has been quite very good, I will try to practice as soon as achievable to restore the physique . Vice president left, I lay in bed, really great to me, vice [url=http://www.ghdhairstraighteners4uk.co.uk]cheap ghd straighteners[/url] president, together with the basement, I can get down the healing, and Zixue ghd kiss don't know how, the day this old guy, genuinely nasty, if not him, I can now see Zixue, and may possibly even disappear ahead of the busy however . [url=http://www.ghdhairstraighteners4uk.co.uk]ghd hair straighteners[/url] m . Did YOU really feel how chilly it GHD Pure iv straighteners obtained when it arrived in?moncler as being a fan, you may need to absolutely take on most of your clothes . So acquire an alisadores GHD hair popularity: once the payment which you will preserve a lot of bucks spending for always browsing place . But do not underestimate significance of hairstyle merely because locks will make or break whole look.[/p]

Qamarina Beauty said...

im one of the agent cosmoderm, pm me : blog:http://qamarinabeauty@gmail.com

Qamarina Beauty said...

u oll can buy this product from me, cosmoderm agent at sg besi , kl. im also post within malaysia, indonesia & brunei.. browse my blog : http://qamarinabeauty@blogspot.com

Lin Azlina said...

owh..mmg okla kan.. sy pun br 2 weeks try

Anonymous said...

Brape harga satu set produk cosmoderm nih ?

Anonymous said...

Berapa harga satu set ?

Lin Azlina said...

ok kan... sy pun sgt berpuas hati