Shogun Japanese Restaurant

.

Lamanya peram ini blog sampai masham baunya... Kasi tampar 1x 2x 3x sikittt.. ok2 dah cukup2... amboiii bab tampar menampar ade plak yang lelebih menampornya... cukup2!!



Kenapa tak hupdate Lama? sebab malas

Kenapa tak reply inbox? sebab malas

Kenapa tak reply email? sebab malas

Kenapa kenapa dan kenapa???? wahhhhhhhhhhhhh over pulak.. eceli i'm very busy women right now.. well skang kan dah ade business.. alhamdulillah business going soooo welll... Sampaikan nak pergi bayar duit rumah pon tak ade mase.. cittttttt!! :P



So now ade sikitttt mase je untuk update.. Last weekend ade makan2 untuk family.. ade rezeki lebih kena kongsi baru berkat.. insyallah... so tanpa duduk berbincang aku bawak diaorg ke SHOGUN japanese restaurant... disebabkan family aku ni sumenya HANTU sushi so here d right please kan... kan.. kan? ok sorry cadangan lain tidak dilayan... pergi dan makan je, dah makan balik.. tak nak balik dah! pergi dekat 1 utama je..dah tu yang paling dekat dan menjimatkan minyak kereta yer kawan2.. bagus cadangan aku ni gamaknya...



Buffet dinner dihidangkan pukul 6petang..so pandai2la korang carik port lepak sementara dibenarkan masuk kedalam... dan paling best setiap orang ade discount dia bagi .. bonda aku lgla dapat discount melebihi had hurmm maklumla bonda ku dah kategori senior citizen gitu... tapi so cool sebab xde uban walau 1helai pon.. muahahahahahahahahahaha ok sorry over.


Dan port yang paling best kat bawah ni..... ni port memang kategori paling hight classss...memang hight classs betul ni... 





Tengok orang ramai dah Q so ape lagi..kita pon kenala Q ..ohhh before that nak bagitau better call and booking dulu sebelum dtg tau.. ok dah carik nama then ok then kena bayar dulu baru voleh makan.. mase yang ditunggu2 telah tiba...yihaaaaa!!!







Memang tak rugi datang sini sebab sume sedap2.. makanan dia terlalu banyak lebih dari hotel..





Sesi penarikan rambut telah bermula...tarikkk lagiii tarikk lagi....






Alhamdulillah sume kekeyangan... marila pulang marila pulang bersama2.....

Sini nama je japanes restaurant tp makanan dia korang jangan runsing sebab ade jugak nasi,lamb chop,kuetiow, macam2 lagi asian food.. don worry be happy.. heheheh air pulak selain teh ade lebih 6jenis air maniss sejukk lagi menyegat.. puas hati gilerrrr kott! next time boleh datang lagi...




Total sume malam tu RM280 sahaja!!! murah kan???? 















3 comments:

annridz said...

mmg nampak best 2....mcm nk menyusul jer pas2 ni..hikhikhik..

MarnieyZ said...

perrrgggghhhhh, sedap nya. dan baby tu sgt comel. :)

eyriqazz said...

yummy2..nampak sedappp.....