Surprise for u...

.

Assalammualaikum....



Genap umur dikau 26th tahun ni wahai sayangku.. hehehehe sekejap je mase berlalu.. anak pon makin hari makin besoww.. kalaula dia duk kecik je cmtu tak besoww2 kan best..hehehehe ohh berbalik story aku... semalam birday hubby tapi tula aku xde idea nak celebrate camner.. bukanla wajib bagi aku celebrate tapi bende ni ibarat kita menghargai seseorang tu.. kalau tak buat macam suram je kan birday dia tu.. macam tahun lepas aku anto kek kat opis dia.. tahun ni aku takut kek tu tak sampai kat tangan dia ,check2 dalam tong sampah...so idea last min aku petang tu pergi beli kek n kfc makan kat rumah saje.. tapi bende  ni pon surprise tau..hubby tak tau pong... 



Selalu lepas lunch memang aku bawak kete.. jadi lepas anto dia pergi opis , aku trus ke kota damansara carik kedai cake berry's.. dah beli duk letak dalam kete smpi petang..hehehe petang tu rushing beli kfc pulak terus anta kat rumah prepare atas meja sekali dengan kek.. konon2 bukak je pintu surprisela ade kek sume kan...



Petang cam biase ambik hubby keje.. rileks jela cakap kat dia sorry tak buat ape2 kat dia tahun ni.. then dia cakap ok ... fuhh dalam hati menjadi dah suspen aku sikit ni.. uhuhuhuuh



Sampai rumah dia bukak pintu dulu terus aku ckp surprise... hahahhaa macam budak2.. tapi memang best pon buat camni .. aku suka.. hehehe memang dia terperanjat tapi tak taula dia terperanjat ke buat2 terperanjat.. hahaah anak aku pon duk cakap wooww wowww..hehe



 Anak aku overshadow.. aku dah suruh ketepi sikit pon dia selambeq.. hahah

 Ingat nak beli blueberry cheese tapi dah habis.. so sambar jela ape2...

 ade hadiah baju sekali ..








Love u sayang..



Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... Aminnnn






Hubby cakap semalam hati naluri dia cakap memang aku buat surprise birday dia.. hurmmm dia pon dah agak...yela tiap tahun kot aku celebrate..tak pernah tak buat tuk dia... walau krisis gelombang tsunami camner pon jadi aku tetap ingat birday DIA. hahaahahahahahah ko ade?





4 comments:

MZ said...

epy besday buat suami awk. smoga bahagia selalu. AMIN..

Nurul Alyaa said...

waa... sweetnyaaa. hihi. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. :)

.:hana radzi:. said...

kite xtahu nak celeb. cmner.bufdaynyer bln dpn je ni..huhu

husband AKA sayang said...

assalammualaikum kepada ayang sayang...terima kasih yang tak terhingga sayang ucap kan kerana telah buat kezutan kat sayang...sayang hargai sangat2 pengorbanan ayang...sayang nak ucap kan terima kasih juga kerana menjaga makan minum sayang & qaseh..hehehe..sayang hargai sangat..doa kan sayang sihat selalu dan murah rezeki ye..I LOVE U MY SWEET WIFE...syukur kite tabah menghadapi sukar dan duka bersama..AMIN..