Apesal sedap sangat ha?

.

Selamat pagi malaysia... harini kita bersiaran berlampukan cahaya nur dari lappy sendiri sebab tak semena2 opis aku tak de elektrik.. sudah ku pikirin 2 aktibiti aku nak buat time2 camni, 1 aku nak tido kat meeting room, 2 aku nak  merayap membeli belah.. tapi sedang ku pikir masak2 supaya lepas aku balik membeli belah aku dapat surat bla berambos trus baru padan muka aku baikla kita duduk saje di opis menghabiskan sisa2 bateri di lappy ni saje........ ---------------->mak aikk panjangnyaaaaaaa pengelolahan tatabahasa aku!



Bertemankan ini juga... lob u la NESCAFE & nasi lemak mr.hubby belikan dekat stesen minyak.. kau ade???  
Stesen minyak pon nasi lemak ni la yang the best kebabommmm ko tau? sedappppppppp !

Tengah xde elektrik ni la masanya melantak sebab orang tak nampak! hahahhaahahah


I lob u la nescafe! i very like u since now u know... daripada u duduk dalam laci pantry tak de sape sudi nak menelan u, better i try u first! walaupon tekak comel i ni tak suka coffee! euwwwww coffee y coffe so pahit ha?? jawab sila jawab!!!! ni pon habis 2packet kecik gula aku taruk ... who caressss!











Yeayyyy elektrik dah ade!!! -----------> sambil tepuk tangan, buang nescafe dalam sinki, nasi lemak masukkan balik dalam laci simpan untuk lunch .



muahahaahahahahahahahahahahahah







BYE!







3 comments:

oshin-jamel said...

waahhh..sedapppnye ns lomak..sambal sotong lg..keke....lapooo nie.....meh bg oshin aje la..keke :)

Ardini Humaira said...

ngaaaaa
nasi lemak sambal sotong dan kerang fav dni. terliur :'(

cik najihah said...

sedapnye sarapan simple mcm tu..