Kasih Ayah.

.
Dengar tajuk konon2 aku nak karang 1 novel sedih gitu tapi yang ado!


Tapi betul jugak Ayahla sebenarnya yang bersusah2 carik rezki untuk skolahkan anak,Ayahla yang banyak berkorban untuk anak, Sume AYAH.


Contoh situasi kami 1 kuarga haritu di 1 utama. dekat 1U ade sediakan stroller,kereta tolak untuk kanak2. so aku n hubby ingat nak sewala kereta tu untuk qaseh. 1st hubby pergi ke kaunter oldwing cepat2 gak sebab nampak tinggal 1. tapi tak ade rezki qaseh kereta tu dah ade empunya..sedihhh sebab anak aku dah excited nak naik. then hubby berlari pergi ke new wing siap pesan kat aku jumpa dekat sane..huhhuhuh sian dia berlari gakla nak dapatkan 1 untuk anak.


Sampai je new wing ade banyak lagi wehhhh dekat 15 lagi ade.. memang ade harapanla qaseh naik kan..tu pon sebab hubby bersusah2 lari dari oldwing ke new wing.. korang ingat dekat? jauhhhh



Nila keretanya...diam sikit dia duduk dalamni...



Ni jenis peace dia...sebut je peace lagu ni la cara dia...tangan tu macam nak bagi penampar dekat muka orang...


Ni pon salah 1 jenis peace dia...hampir berjaya la kiranya...


Hampir2 je lagi nak berjaya buat peace...


Yeayyy sudah berjaya....kuikuikuikui ni je yang dia mampu buat..



Thanks to Ayah sebab diala yang bersusah payah dapatkan 1 tuk qaseh...Kasih Ayahla katakan...






TOPMUM: Aktibiti hari sabtu pergi open house n beraya then on sunday ade wedding n open house.. *wahhhhhh bertambahla berat badan masing2 ni..*

10 comments:

man said...

masing2 ada tanggungjawab...

Zie said...

Wah memang kaseh ayah.. tapi zie tak berani nak ajar anak naik tu, baik naik trolly barang yang biasa tu

Bitt (double IS) said...

cute...selamat hari raya...maaf zahir dan batin sepanjang kite berblog ;)

SURIA AMANDA said...

sgt comel peace mcm tuh..

Eazy Izzuddin said...

buat apa sahaja untuk kegembiraan si dia.. xD

jauh tu oldwing n new wing

Puan tia said...

man: yup..sokong!!

Puan tia said...

zie: terpkse sebab dia merengek nak naik..huhuhu

Puan tia said...

bitt: selamat hari raya jugak!

Puan tia said...

suria: heheheeheh tq

Puan tia said...

eazy: hehe tau xpe