Thanks for coming guys!

.
Ni bukan open house tau..ni makan2 jerk.. *jangan nak suka2 sentap!*



Baju dari pukul 1 petang sampaila pukul 11 malam...memang best main kejar2 satu hari tu..tengahari ade wedding member hubby then rushing pergi cheras ade kenduri doa selamat + tersesat2.. nak kejar balik rumah pukul 5 petang sebab nak masak ade kawan nak datang raya. memang xsemmmpatt sebab??? sebab balik dari cheras nak ke damansara pon SESATTTTTT. *ko hader???*


Sampai rumah dah pukul 6.30 petang, haishh kawan2 nak datang lepas mahgrib..ape aku nak masak ni?? mee goreng?? simple sangat kot ..hurmmm ahhhh bantai jela buat mee kari.. *sambil ketuk2 kuali*


Seyes memang aku bantai..sedap ke tak belakang citer..huhuhuhuhuh janji ade gakla colour kari gitu kan...ekekekekeke



Sian si kecik ni pon tak sempat nak tukar baju..


Buah hati kena datang..tu wajib..


Thanks 4 coming.. kawan2 ex student ulum.




Happy sangat2 korang sudi raya rumah aku yang tak seberapa ni.. hukhuk



Bebila aku free,aku raya rumah korang pulak yek.. :)



Budak kecik paling busy hari tu...Muuuaahhh sikit!





TOPMUM: Sapa2 nak datang raya pon dialu2kan..just let me know ya.. bubye!




2 comments:

Ninie said...

La.....x ajak ninie pon!!! Nk makan sedap2 gak. Makan2 lain ngn open house. Open house umah terbuka, dia buka je x suruh makan. Tp makan2 (eating-eating) mmg sah-sah suh mai mkn..hehe

mama tims said...

ni buat open hse ke nih..wahh meriah nampak..


salam knal..dah folo sni..klu sudi jom singgah n folo blk..tq