Dutch Lady 123 Gores & Menang....

.

Good morning..


Seronok kan shopping time keluar gaji.. memang heaven, Rasa macam hamboiiii kaya ko nokkk shopping macam2 habis 1 supermarket ko beli, Pehtu tengah bulan sedihh duk je dalam rumah tak keluar2 sebab tak leh shopping lagi 1 supermarket lagi... miahahahahahahahahahaahaha ------------------->tuju pada diri sendiri gitu.



Macam biasela ade anak ni.. time gaji kena pentingkan diri dia dulu..beli pampers,susu,baju,kasut,mainan,buku.. ishh macam2la kan, Yang penting keperluan dia kita kena utamakan dulu..keperluan kita ?? pon kita kena utamakan jugaks... *nak jugak kasut baru..ehem ehemm*



Anak aku memang ngam dengan susu dutch lady dari sejak dalam perut aku lagi.. kebetulan susu dutch lady 123 perasa madu ade buat contest GORES & MENANG. perghh tengok depan pack hadiah sampai 5 then kosong banyak tu.... sampaikan aku tak boleh nak baca tu 5ribu ke 5ratus ribu ke 5juta? see betapa hinanya aku tengok banyak sangat nombor... Hadiah dia memang best wehh kalau dapat ni leh menangis 1saat tau.....

Google image *tadi aku nampak gambar ni kat blog akak sorang tu tapi lupa nama dia* pinjam ye....ehh kalau pinjam kena pulang balik...hurmm saya ambik ye kak...ekekekeekek


Hadiah2 utama dia ialah

Take part in the Dutch Lady Buy & Win Contest and stand a chance to win prizes worth a total of RM5,000,000.

Prizes include:
1 year Smart Reader Classes
Music Instruments
1 year Yamaha Music Classes
Fisher Price Educational Toys
iPad2
and others...

To take part, buy Dutch Lady Growing-up Milk 1.0kg and 650g. 


Aku beli 3 pack 1 pack aku yang gores dengan perasaan yang agak kelam kabut nak tengok ape hadiahnya... sekali wehh dia tulis CUBA LAGI. miahahahah aku gelak la ngan hubby.. memang xkan ade punya kan tangan aku ni bertuah...verangan jela ko nak dapat hadiah utama dia kan hahahahahaahhaha *gelak seitan*


Then ade lagi 2 pack 1 pack pon sama gak tulis CUBA LAGI tapi tangan hubby yang gores..aku ingtkan adela tuah sikit kan..sebab dah jampi serapah pon nan adooo.. cam harammmmmmmmmmmmmmm, sekali last pack hubby siap baca doa makan, doa tido, doa masuk tandas sekali nokkk alih2 menang wa cakap luuuuu mujarab betul doa2 tu... cer teka ktorg menang ape??? teka la teka la.... *paksaan yang memaksa*


Syukurrrrr kitaorang menang

1 year Smart Reader Classes 





Syukur2...Jimat dah beribu2 dari situ kan... berbaloi aku beli susu ni belambak2 buat stok kat umah...


Terus aku cakap ngan hubby ''esok kita beli lagi 1 nak..mintak2 dapat ipad 2 pulak'' verangannnnnnn tu penting .




Contest ni sampai 31oct 2011.. so korang bolehla kalau nak cuba gores2.. tapi kena beli pack madu dengan coklat saje ya...





TOPMUM: Sape kat sini gores dan menang something??? cer komen....BUYBYE!







12 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

weh aku gores asik tak dapat jer, uhuhuh! anak aku minum yg hok madu tu :)

kaizen said...

alamak!!! xde anak lg laa....hehehe

Puan tia said...

ieda: heheeh xpe cuba lg..heheeh

Puan tia said...

kaizen: heheeheh xpe beli je pehtu gores ..then susu tu post ke hakak jela! hahah

fiza said...

Wow...best tu. Tahniah. Nak beli gak lah. Aritu beli yg kecik jer.

beba said...

beruntung btol ni..hehehe..tapi anak saya tak minum dutch lady plak...

ajumohit said...

Ini tuan empunya gmbr dtg mjenguk ;), wah tahniah!!! Lumayan tu

Puan tia said...

beba: oyeke..heheeheh

Puan tia said...

fiza: aa dia kena beli size besar...huhu

Puan tia said...

ajumohit: hahahahhah share gambo yek! heheheh

naz sharif said...

aku beli 1kg tahan utk 2@3 ari je...bayangkan sebulan berapa yg aku kena beli N berapa byk yg aku dh gores TAPI hampes...asik CUBA LAGI jeee

LIENA CAYUNK said...

nk tny la tuan tanah dh dpt ke adiah tu? coz ritu dh post dh tp mcm senyap sunyi je dr penganjur tu...

tebus coupon je pn ngan adiah einstain tu...ckp kat ank tu..kalu mu ader rezeki adiah tu smp la...idak anta bodo jela...just try luck kn.