Berasmara di tempat awam.. tertangkap jugak akhirnya..PADAN MUKA AKU EHHH KAU!

.
As Salam..


Alhamdulillah baru harini aku betul2 rasa dah 101% sihat.. syukur2...cuma sakit kepala je anytime datang menyerang..sedihh :(


...........................................................................................................................

Sekarang kat rumah aku tu penuh dengan maksiat.. dalam rumah pulak tu..haishh nak paggil jais kang aku yang kena serang.. tapi baru2 ni aku dah tak tahan tengok *bukan nak join sekali tau* tapi tak tahan sebab beromen depan anak aku plak tu..ishhh tak leh jadi ni...


Aku panggil hubby ''awak cepat2 meh tengok ni..'' 



Apelagi aku n hubby sekodeng terus.. tak jadi nak call jais ke hape... video percuma kan sape tak nak.?



Aku terkejutkan 2ekor yang tengah syiok tu..Lari pon masih bercantum berdua korang tau. *macam mami jarum haku ni bercerita*..


Tak mo berpisah walau ape pon jadi.. *maybe nila janji 2ekor ni* 


Yang best aku n hubby tetap menjalankan keje part time untuk mencarik 2ekor ni sehingga ke lubang jamban.. akhirnya hubby jerit '' haa yeayy sini2 dah jumpa'' 


Aku paling dahsyat berlari sambil bawak camera...dengan harapan kalau orang ramai tengok ni aku voleh jadi pemes.. voleh?




Tapi risau jugak belog aku ni kena hack ... ahhhhh yang penting ade haku kisah???











Gambar real sila scroll di bawah...




















































































































































Hanya 1 je aku sempat snap..2 ekor ni nampak je flash diaorg berlari selamatkan diri...



Yang sempat aku cakap dekat hubby ''oooo camni yek lipas main, patutla lipas banyak kat rumah,rupa2nya punca 2 ekor nila kot..asyik nak bercantum je buat anak''



Lalu kami berdua berlalu pergi sambil mengeluh.......





Wahhhh kelas ko cara penceritaan haku......




Yang penting sambil aku type this entry sambil kepala otak bayangkan flaming steamboat..voleh????







TOPMUM: Ade ubi ade batas...ade hari boleh ku balas..... *nyanyi cara johan dalam cerita JEJAKA J*

















8 comments:

BeloG MTT said...

Terkekek kekek lepas tengok gambar yang di sediakan..Haha Macehhh bagi hilangkan stress kejap.. Heee :D

Puan tia said...

heeeee

hafrizzul hafiz said...

hahahaha.. lawak... lawak.. ngatkan kucing tadi ==! upenye serangge perosak!! the best lah...

Ieda Al-Habsyi said...

caitttt! aku taknampak! hehehe :)

Puan tia said...

hafiz: heh kucing dh selalu tgk..heeh ni 1st time tgk lipas wat projek..haishh

Puan tia said...

ieda: hehehe tgk gambar lg besttt..haha

hakak CNN said...

memula bacer macam yer yer jugak munyiknyer tapi biler panjang kemaen kena scroll kebawah tuhh dah agak dahhh..

hahahaha....

Puan tia said...

hakak: hahahah saje je wat suspen..