BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?



Macam menarik kan..silala sape nak komen/kritik blog ni..aku izinkan..tapi kritikla yang membina sikit tau..uhuh bukan aku suruh korg kritik aku yer..itu dah salah info nampaknya..


Kritik blog ngan kritik aku lain ok.. hehe kalau nak kritik aku sila email..miahahahah


Sesiapa saje aku bagi kritik..sila jangan takut....


Korang kritik aku aku kritik blog korang balik..ok?



6 comments:

Cik Ct said...

cantek n simple.. x tau nk komen pe..
mybe leh letak feedjit kot..


dr segmen abg ben

Puan tia said...

tq..heheh

Goblogz said...

blog kemas, teratur dan menarik
cuma widget follower letak atas skit.

dah folo n sila kritik blog saya
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Belog Sambal Belacan said...

as salam..tanks sudi kritik blog SB..:)

nak kritik sikit je ek..maaf,blog mmg dah ok n nice cuma gambar2 kat sidebar tu rasanya tak perlu letak byk sgt kot sbb nak loading berat.al maklumlah kebanyakkan guna broadband:)

Puan tia said...

goblog: ok tq!

Puan tia said...

sambal belacan: ok tq!