Cara nak layan bola tanpa gangguan.

Mulakan entry dengan muka ini ya.. lalalalalala



Good morning guys! dihari yang mulia ini elokla jika kita pergi ke keje pakai baju kurung tanpa secalit makeup, hanya eyeliner peneman seri..wahhhhhhhhhhhh ayat ku *fengsan sekejap*


So how penyokong2 malaysia?? kalah?? tak pe..tak masuk worldcup pon xpe..janji aku tengok worldcup nanti...*lempang*


Malam tadi nak kan layanan yang 1st class nengok bola kat rumah, tanpa gangguan si comel lote tu..aku bagi dia main bedak..ngeeeeeeeeeee sebab? sebab aku tau kalau dia main bedak dia diam sampai tertido.. kalau tak tido pon habis je 1 botol bedak tu baru dia kacau aku..so sempatla habis bola kan..pandai tak mama dia..heeeeeeee


Mula2 dia taburkan bedak dekat kaki dia jer..itu aku tak kisahla lagi ...ni dah melarat ke kaki aku tu yang aku kisah tu.. aku ngelak dia marah..aku marah dia ngelak.. aikkk lain macam je..


Last2 aku bangun duduk atas sofa..dia cari mangsa dia yang lain..hubby? hubby manade dia pergi masjid baca yaasin.. so dia dapat idea main dekat sini..tak pela nak oii janji kamu tak kacau mama kejap yer..


Taraaaa!!!!! terkejut tak? terkejut tak? ngeeeeee

dia nampak je flash camera trus pandang camera dengan penuh gaya..
Bila aku suruh letak dekat bear dia, dia tak nak pulak...saje je bagi mama buat banyak keje..



1 rumah bau bedak..sekejap2 kang dengarla orang duk bersin memanjang.. *akula tu*


Dah penat duduk berdiri pulak..

Sebelum ayah dia balik sume ni dah clear..huhuhuhuh pandai tak mama dia hilangkan segala bukti .tapi tak jugak..tetiba hubby cakap ''qaseh macam baru lepas main bedak je'' terusla aku cakap ''aa'' jawapan yang sangat ringkas .




....................................................................................................


Sakit hati tengok bola malaysia tak gol2..asyik singapore jer ade peluang nak masuk gol..trus aku tukar channel astro 132 MIMIE MENCARI CINTA. qaseh suka ko citer ni.. aku tukar channel jer terus baring sambil kaki letak atas rak tibi..*sapela yang ngajo ni*


Layan woo.. mak aku pon cakap..kalau dia pasang citer ni qaseh duduk tercongok depan tibi tu....



Dah2 nak cont buat keje.. baru dapat gaji keje pon malas! haishhhhh............







CIKBUNGA: Esok destinasi mencari baju raya corak+colour sama untuk kami 1 family..yeayyyyy!

3 comments:

Anne Nurain said...

comelnyaa dia main bedak.. ^__^

Puan tia said...

anne: hehehe tq

JohnJosh said...

alahai comel nye anak dia! and comel nye dia main bedak! suke! suke!