Seafood spaghetti dijamin BERSIH!

Menu dinner malam tadi.. SEAFOOD SPAGHETTI .



Aku tak ade selera nak makan nasi. spegitti ade lagi 1/2 dalam fridge..so aku bantai jela ape yang ade..



Hubby puji melambung..katanya sedappp.. terus dengar bunyi prappp..*heee xde2*



si tecik kalau makan mee suka telan terus. ko hade?



Aksi maggie slurppp depan aku...



Sedapp..nanti mama buat lagi...








Tak payah resepi2 la yek..aku maleh nak type2..





































RESEPI


Spagehtti *rebus dulu*

Cabsicum

Udang

Sotong

Bawang merah

Bawang putih

Black paper

1 sudu Sos sweet sour

1 sudu Sos tiram



CARA2


panaskan kuali..masukkan bawang goreng sampai naik bau

masukkan udang,sotong dan sewaktu dengannya kacau

masukkan segala macam sos dan kacau

masukkan spagehtti dan kacau guna senduk bergerigi macam garfu..

masukkan black paper ikut suka hati korg..

masukkan serbuk perase knorr

siap!









Heeeeeeeeeeeeeee *tetiba*





Aku ngah layan Kl gangters ni.. nanti aku try upload dalam blog ok..full version!




4 comments:

lily lotus said...

slurp jugaklah :D...kalau dah hubby yg puji ni mesti sedap gilos air tgn bininya..

amiey lee said...

bapa umur anak ye?

Puan tia said...

lily: heheheheh

Puan tia said...

amiey: umo dia baru 1 tahun stgh..huhuh