Mom birday @ SEOUL GARDEN..

Selamat pagi sume..harini seperti biase monday blues melanda diri ini.. seawal pagi dengan excitednya kul 8.15 aku dh siap nak ke opis nak jadi staff yang paling awal tiba walopon hanya aku sorg yang bekerja di opis aku eh silap2 opis bos aku, tiba2......................................... *diiringi muzik jeng jeng*



Perut aku buat hal dan terpakse pergi ke bilik termenung dan mengambil mase hampir 20 min. ohhhh tidakkkk *sambil menjerit* dh lewat ni!!!! *menjerit dekat hubby aku yang sedang tido lagi* walopon lewat 10min dh biase bagi aku kadang2 tu pernah lewat dekat 1jam baru smpi opis.


excited nak masuk opis harini sbb nak upload gambar2 hari sabtu lepas makan dekat SEOUL GARDEN celebrate birday mak aku. e2 saje niat aku nak ke opis..nak harapkan niat lain 2 HARAMMMMMMMM! tido lagi best pagi2 senin ni..huh!


Ok back 2 the back..nak citer hal sebenar nak update belog xsampai2...okla aku mulakan dengan hari sabtu lepas ktorg 1 family celebrate birday mak dekat SEOUL GARDEN. ktorg baru first time makan kat sini kecuali kakak aku yang sorg ni dia dh sllu sgt makan sini.. ni no ni no ni no.. *sorry melalut lagi*



Gambar diatas adalah orang yang sabar nak makan walopon dh boleh makan.. lalalalala


ni adalah orang paling sabar kerana mama dia lambat pg amik makanan...haihhhhh!



Sedang mula mengambil makanan..



Bakar jangan xbakar..habis hangus tangan aku wehh..


Nampak mcm bersepah je meja ktorg ni..huhuhuhuhu


Birday girl..huhuhu


sayang MAK..!


My family


My BIL&sister


hummm cedapnya...next time kita makan kat sini lagi ye..



ok gambar selebihnya di FB aku.. add la jangan malu2 yer..


Next entry aku explain kan pasal rest SEOUL GARDEN ni..


tungggggguuuuuuuuuuuu



1 comment:

atty's said...

Terliur nengok bakar2 tu