Attention! kepada yang anta anak di TASKA!

Aku dapat info ni dari belog walking dan empunya belog suruh kita sama2 kongsikan bnde ni. walopon anak aku mak aku yang jaga.

Memang betul firasat aku dr dulu yang TASKA ni xberapa nak jaga anak2 kita.yela kan budak2 ramai yang jaga xtau bape orang. ape pendapat korang,kalau anak2 korang mcm gambar di bawah ni..


Pelik .sume muka ditutupi kain.. *seolah2 dipakse tidur*


Budak2 biasela xkanla sume nk tidur direct sama kan. mesti ade yang main2,berak la mcm2 lagi..


Paling aku kesian.huhuhu baby pon kena tutup muka jugak.. *nampak sangatla TASKA ni memang taktik dia nak bagi budak tidur dia tutup muka*


EMAIL DARI PENGIRIM.....


Salam.

Apa perasaan anda bila lihat gambar2 ini? Need your advise what to do further. Berlaku kepada anak saya dan anak2 lain yg sy tak berapa kenal parent diaorang. Rasa mcm nak tunggu depan taska tu dan bgtau semua parent yg hantar anak ke situ. Kami dah tanya seorg kawan PDRM secara informal. Dia kata takboleh nak report sebab tidak menyebabkan kematian atau kecederaan. ''Dah tu, nak tunggu ada yang mati dulu ke baru boleh buat report.." ???

Lokasi Taska : Sri Kembangan - Selangor.

Please advise dan pertolongan anda amat dihargai. Terima kasih.

*Sape anta anak kat TASKA better check keselamatan anak2 anda* biasela depan kita mestilah baik kan . belakang????

-tetiba teringat anak aku- huhuhuh


3 comments:

nairaariaa said...

susah nak pastikan keselamatan kal tak check btol2..nak jage sendiri tak semua surirumah..kan2...hehe~

sI tEDI said...

boleh lemas tutup muka

Qaseh tia said...

xsemua taska cmni kot.. better be4 anta anak ke taska check dulu sume supaya xjadila bnde2 xdiingini.. uhuhuhuhuh