Bercumbuan di taman...ish ish ish

hikhikhik hohohohoh ahahahahahaaha kihkihkihkih teheeeeeeeeeee ngeeeeeeeeeee hihihihiihhihi yihhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Tajuk entry aku kalini hanya rekaan semata2 hanya ingin menaikkan traffic saje..klu letak tajuk simple2 orang xnk baca.. tul x???

Semalam ktorg berkelah di taman yang penuh dgn orang yang bernama LELAKI. ha ape korang pikir tu ha.... aku pon xtau mana dtgnya taman..tanpa korang berfikir lebh jauh lagi biarla aku menyungkai segala2nya... wahhhhh gitu. *ini ayat blurrrrrrr yang sntiase terjadi kat aku stiap kali hari isnin menjelma*

ok ktorg lepaks dekat padang bola jerk.. teman si hubby tgk bola dia xdapat main coz xberapa nak sihat katernyerrrrr. best jugak kebetulan time tu angin sepoi2 xreti bahasa gamaknyer sampai mata anak aku ssh nak celik besoww2..

ok siap dh pakaikan kasut yang mcm kasut kutip tepi jalan *lupa bawak kasut tertinggal umah opah* kukuh x alasan aku???




kasut yang dipakai qaseh jenama BUBLE GUMS .( tiada kena mgena disitu. ) siap aku lapikkan montots dia ngan pelapik yang cute mutie lagi tau... mmg best bawak si tomell ni g tempat2 cmni coz dia duduk diam wehhh pandang kiri, pandang kanan, pandang atas, pandang depan sume cukup.. siap joget2 lagi dengan lagu enjin moto orang... ye betulllllll xkishla jnji ade unsur2 bunyi yang korang rase bukan korang yg nak joget tapi anak korang yg terase bende 2 boleh joget so dia akan joget la.. * ayat yg memeningkan kepala pembaca*

Kesimpulannya mcmni : 1 hari 2 jiran ktorg tgh ketuk dinding pon qaseh selamber joget ikut irama . see so ape peliknya kalau bunyi enjin moto pon dia joget.. :)








ok skang dh pandai suruh kita bawak dia jalan.. konon2nya berlagak yg dia dh pandai jalan..sebenarnya xpandai jalan lagi ponnnnnn . usaha 2 aku dh nampak. berdiri tegak dh boleh cume dia ade penyakit M jer.. M tu penyakit malas la....................xpe2 usaha 2 penting.




Ade GAYA,MUTU,KEUNGGULAN....... i likeeeee!



Berjoget ala2 inul sambil tepuk tangan..lalalalalalala

2 comments:

iManAzRaf said...

alololo tomey dak kecik neh... dgr jrn duk ketuk dndg pun, leh bantai joget. hehe... da la pipi gebu..

Qaseh tia said...

hahaha a'a dia xleh dgr ape2 bunyi dia akan joget..ngeee