Nasib pelajar malaysia di mesir.Terkejut dengar keadaan di mesir sekang ni.. samala2 kita doa supaya Malaysia mempercepatkan proses membawa keluar pelajar2 malaysia di mesir. ramai jugak kawan2 aku belajar kat sane.. nnti aku update. skang ni keadaan sane makin teruk, ade yang kena rogol,polis dh tidak menjalankan tugas,senjata api sume orang awam rampas,airport diaorg bakar,makanan semakin kurang,rumah kena rompak.


Semoga rakyat malaysia terutama kawan2 aku kat sane SELAMAT. ade setengah je rakyat malaysia dh sampai ke tanah air, info lagi dari


blog.ariff

Krisis mesir nasib pelajar kita


Tolong sebarkan kepada sume rakyat malaysia tentang perkara ini.Internet dan telefon bimbit disekat..


5000 banduan terlepas dari penjara....


pelajar malaysia dirogol,dirompak..


Airpot,balai polis diserang dibakar..BLOGGER SELURUH MALAYSIA TAKE NOTE!!Sebarkan maklumat berikut; dan minta kerajaan Malaysia memberi priority sebaik mungkin untuk isu ini.


Kita memohon supaya kerajaan Malaysia memandang serius hal ini. Bukan sahaja di Mansoura, malah di seluruh Mesir keselamatan rakyat kita terancam.

Segala update berkenaan keadaan di sana boleh dibaca melalui blog Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita

Jika ada cadangan di luar sana untuk membantu kami mendapatkan perhatian kerajaan Malaysia, sila hubungi Nurul Nadia Binti Md Zin di 017-3193923

Atau melalui:
Facebook: Nuvul Nadiva Dizavch
Twitter: DyyaDizarch
Blog: Nadia-ism
YM: nadia_mdzin2001@yahoo.com

Please let all Malaysians know about this. I will do the same but I need your help too especially to all the bloggers out there. May Allah save our citizens there.

- Nadia


1 comment:

hamzah ian said...

dirogol dirompak? alahai..