Pesta Duit Syiling Di Lebuhraya..ape kes??

Kayoo wehhhh kayo wehhhh..............................................orang yang kutip tu jela.



korang ade baca paper x? dgr radio ke?


ye samala kita xbaca paper pon..tapi aku dgr radio hot.fm pasal orang berpesta mengutip duit syiling. duit 10 sen,20sen dan 50sen.. banyak 2 wehhh RM74ribu semua...


dari manala diaorg nak bawak duit tu sebenenarnya kan....

ramai pengguna terutama yang menunggang motosikal berhentikan motor dan
kutip duit-duit syiling yang bertaburan kat atas lebuhraya..

mak aaiii, tak takut mati katak ke diaorang tu?
habis tu, kenapa polis tak saman siapa yang berhenti..
bukankah dah umum kat berita, siapa yang berhenti atau perlahankan kenderaan ketika berlakunya kemalangan akan disaman?

orang yang mengutip tu dapat berapa ribu erkh?
kaya ke diaorang kutip duit orang...
nasib baik duit syiling yang berterabur..
kalaulah emas yang berterabur..bagaimanalah keadaannya?

dunia2x....

*baca metro*

2 comments:

chugie said...

mak ai.. beraninye dorang ye. apesal akak tak tau psl berita ni ek? emmm

ema said...

lepas tu keesokan harinya ada statement yg si pembawa duit syiling tu meminta jasa baek org yg ambil duit syiling tu spy dpt pulang balik duit tu...masa excident xplk dia bising..

yg si pengutip duit syiling tu pun satu, siap berposing depan kamera lg sbb tau masuk paper..

sebelum tu ada juga kes lori yogurt terbalik..yogurt tu selamat jgk..