Apela sangat dengan SETINGGAN tu...

Please tolonggg aku !!!!!




Tolong kembalikan mood aku untuk berblogging...pleasee please...




Y so slow la otak aku skang..mungkin terkujat kot tiba2 busy kat tempat keje ni..haishh ade mase tp hanya BW je aku mampu.. nak update??? harammmmmmmmmmmmm


Sejak hari ahad lagi hubby duk cakap


Hubby :''awak nanti hari selase ade citer hantu kat astro citra''

Aku: ''ohhh dh biase kot ade citer hantu..''

Hubby:'' ehh ni best tau..serammm''

Aku: '' ape tajuknya?''

Hubby: ''setinggan''

Aku: sambil gelak '' dengar tajuk pon xseramm''

Hubby: ''xcaya nnti kita tgk''


Sampikan dekat Hospital pon dia leh suh aku call mak suh info tgk citer setinggan start kul bape..aku memang excited gakla nk tgk sbb cara hubby ckp 2 mmg besttt..



Ktorg semalam pg hospital hubby ade checkup...ramainya orang memang xyah cakapla.....

Ktorg habiskan mase ktorg dekat sane jer..balik2 je dh petang..rehat2 jap..pehtu kuar g pasar kota damansara..e2 pon kena rushing sebab hubby nak tengok citer setinggan.... apekah???




Sampai2 umah kol 9 malam sharp..sebab citer ni stat kul 9..aku siap bentang toto bagai nak tgk smbil baring...tgu 15 min xde pon hantunya...tgu 20min ishhh ni tipu ni..mnde hantu..membebel2 aku tau *dalam hati*


Sempat aku bangun wat keje umah pon still xde hantu...alih2 hantu dtg time2 nk ending citer tu..apekejadahnyala.....


Ni gara2 si hubby la nk tgk sgt citer ni... smpi kn zaaaaassssssss bawak kete nak cepat smpi...xmo xmo xmo






PS: Isshhh ade 1 contest aku nak join tp xterdaya nak ikut arahan dia..byk no blog nk kn follow..





1 comment:

Ieda Al-Habsyi said...

hahahhaha kene tipu ek :)