''Blog aku simple dan kemas''

Contest contest pon pon ..beri laluan... ehh silap ni bukan contest tp konon2nya aku perasanla yg blog aku ni kemas..nak kemas 2 xdela sangat sbb aku xrajin duk menyapu umah aku ni..lap2 habuk2 ker..sungguhla bermimpi..




PENULIS SENJA



Aku ni xsedar diri punya orang..blog bersepah2 pon ade hati nak cuba nasib..miahahahahaa bukan ape2 pon saje nak menepek kat blog ps...nama dia unik aku suka..



Kepada ps kalau blog ni xterpilih pon xpe..kita sedar sape diri kita.. theeeee





5 comments:

waN Mohd Salim said...

opssssssssssss tempat koment sila di pop up window .. senang ps nak koment kay

waN Mohd Salim said...

follow sini

Farah Shamsudin said...

kemas la blog ni CB..

Puan tia said...

wan: xpahamla..

fara: kemas ala2 kadar jer..heheh

PinKy MoMMa said...

PS cakap suruh pop up kan window comment ni yang..sbb skrg ni kena select mcm2 baru leh komen ;)

kalau buat pop up kan window komen tu dia menyenangkan kawan2 utk tggalkan komen ;)