Birday present from my beloved husband...

Fokus depan komputer sambil type proposal tiba2 ade sorang budak lelaki datang


''siti ade''


''yup i la siti''



Sambil ambik kotak ni sambil dalam hati aku berkata2 ''ishh bos aku ker yang bagi..sebab panggilan siti hanya bos aku jer yang pakai'' ish ish ish dia syiok kat aku ker miahahahahah *muntah ijau*



aku bukak kad dulu.. takutla kan kot2 secret admire ker.. uwerkkkk



bukak2 jer kad..taraaaaaa! my hubby rupanya... aku dah tau awal2 hubby tak bagi present sebab dia dah bagitau awal2 dia bagi nanti bulan 8.. sampai aku cakap ''haaa bulan 8 lambat lagi'' kang jadi ape2 kat ayang sian ayang...... tertunggu2 hadiahnya......*huhuhu budget nak awal sebenarnya*



wahhh excited ok..kotak besowww aku pikir dah mesti baju.. mana muat kasut dalam tu.. *ahhh nak kasut gak*


Cute kan kad ni.. mcm2 dia tulis dalam kad ni..rugi mase birday dia aku tak bagi kad..kalau tak leh tulis macam2 gak.. haaa


Bukak2 jer...aku nampak kasut dulu.. wahhhhh memang excited sebab kasut ni feveret aku wehh bukan calang2 kat pasar punya kasut ok..haaaaa bukanla tadi baik jer kawan aku cakap slipar 10 hinggit..hahahahahah selipar ni harga dia 45 ok.. nampak mmg ade jual 10 tp beza sangat2 dia punya material..very comfortable tau.. sape berkenan silala ke e@curve ade jual kasut ni..macam2 design ade.. siap boleh tukar2 tau..harini pakai tak selesa ,esok datang tukar.. macam aku dulu beli dah pakai 1 minggu pergi tukar cakap kaki melecet pon dia bagi ok.. haaaa kat pasar memang tak la..........





wahhhh panjang pulak explaination aku ni...


Sekali dia bagi dengan skirt labuh my feveret jugak... skang memang aku tak berapa suka pakai seluar berbanding skirt.. memang canntikkkkkk... tq so much to my hubby....wahhhh tetiba jantung aku jadi laju rase macam kalau boleh cakap nak jer aku cakap ''rileksss derr''



Ape dia bagi sume aku hargai sangat2.. walaupon balik keje ni nak pergi tempat hubby beli kasut ni nak tukar lain pattern.. kalau pattern ni nanti kaki melecet di celah2 jari.. haaaaaaaa xmo marah yer hubby ku..




Thanks again yer sayang coz hadiahkan ayang macam2.. walaupon janji nak bagi bulan 8 tapi rupa2nya nak bagi lepas dapat gaji...theeeeeeee





PS: Dup Dap Dup Dap....




4 comments:

ciknabil-a said...

so sweeetttt! hehehe.. ^^

Aifa Afiqah Sulaiman said...

waaa...rasa cam best lah!!! x sabar nak kawen.bahahahahha!!!

zaradgreat said...

wah. sweet! :)

Puan tia said...

aifa: haha kawin cepat2..hehe


zara: hehe tq