Baru aku tau .......

Rajin kan aku update belog..ni namanya balas dendam cuti selama 1 minggu..ngeeengeeeengeee



Bukak belog sane update macaronn, bulan belog sinun update macarons, bukak belog situ update macaron..ishhhhhh wat aku gerammmmmm nak cuba gak..ahahahaahaha sedap sgt ke??? e2 yg aku tnyer mula2.. yela dgr kata macarons ni mahal la apela kan..


Aku selak2 FB tiba2 ade sorg kakak ni duk area umah aku ade amik order macarons.. xyah nk pos2.. sebab dhla mahal pehtu nk kena pos xke ko menangis mase nak masukkan macarons 2 dalam molot ko.. aku order lama dh tp kakak tu xde mase nk wat. so malam tadi aku g amik kat dia..15pcs RM20 jer.. huhuh murah kan?



Inti peanut ngan coklat..sedapppp wehhh hubby aku pon lahap gak 2 pcs..


wahh bila2 lehla aku order lagi... sedapppp suka2.........



Batak sikit..miahahahahaha


5 comments:

Sue said...

peanut ngn coklat mmg murah tia...tapi sedapkan... :))

Puan tia said...

oh yeke..huhuhu tp kakak tu xde plak ckp tia nk perase ape..pttla murah.hehe

a'a sedapppp! huuurmm leh ar..haha

author faethal said...

Fuh....nampak amat menggiurkan!

storyfromme said...

wah,beli katne?bagi la contact die.fad pon nak beli jugak.

Puan tia said...

author: sedappppp!

Story: ok2 ni no dia 012-6879462