5 Kelebihan bila blog kita dibenci!


Aku tertarik & SUKA DENGAN ENTRY INI sebab terjadi dekat aku skang.. ish aku xpahamla ape motip korg nak berblogging ni???? silala baca ETIKA BLOGGING dulu sebelum nak berblog? ni nak HATE sesama blogger..ish ish ish ni gejala xsihat ni.. xmo xmo xmo...


Tapi ade kelebihan dekat kita kalau kita ade hater tau.. mesti korg akan percaya ape yg tertulis dekat bawah ni..sbb aku pon percaya..hahahahah


Khas untuk MY HATER



1. Pembaca Setia.
Bila kita ada haters, bermakna kita ada pembaca setia. Tak faham? Haters nie dia kena buka blog kita, baru la diorang ada isi nak dibahaskan. So, diorang akan baca blog kita setiap kali ada entri baru keluar. Bermakna diorang pembaca setia la kan? Hahaha.

2. Famous.
Haters biasanya akan cerita kelemahan kita kat orang lain, so tanpa mereka sedar, diorang dah memperkenalkan blog kita yang kadang-kadang kita sendiri pun tak buat. Kan dah jadi famous tanpa sedar. Macam Cikgu Shida tu. Hahaha.

3. Improving.
Bila ada haters yang tak puas hati pasal certain-certain thing, bermakna ada kelemahan yang perlu kita perbetulkan. Mungkin ada entri kita yang dah menyinggung sesetengah pihak atau tersalah fakta. So, jangan lah kita segan untuk minta maaf. Huhu

4. Ceria.
Mungkin korang tak perasan, bila kita ada haters, membuat kan kita bersemangat untuk berblogging. Malah mewujudkan suasana ceria dalam dunia blog. Diorang komen, kita balas, pastu ada orang backup, lawan balik. Kan lively tu?

5. Ambil berat.
Haters nie sebenarnya sayang kat kita, sebab tu lah dia sentiasa ambil berat pasal kita. Ambil tahu apa entri kita, apa kita buat. Diorang just nak cover yang sebenarnya diaorang nie lover ngan blog kita. Just tak nak mengaku. Huhuhu.

So aku xkish korg xsuka dengan ape aku buat selama ni dalam dunia blogging ni...ape aku kisah kan setakat ko sorang jer xsuka..miahahahahahaa


PS 1: Ape kita dapat kalau kita xsuka pada orang?????

PS 2 : Jangan benci sesama blogger kan e2 xbaik namanya.. jangan jangan jangan xbaik tau!

PS 3 : Kalau korang xsuka pada blogger xpayahla nak selak blog dia...nanti korg lagi PANASSSS

sekian...da da....



6 comments:

Sunah Mohammad said...

sape yang menchiikkkk qaseh ni..?? meh nak sepuk!

Puan tia said...

sunah: ala biasela kan ade setengah blogger yg xsuka dgn blog kita jadi cmnila..

tapi ape aku kisah kan..miahahahah

Fizalinolie said...

Hai dear. Thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan dear. Saya suka entri ni. Tapi itulah yang berlaku sekarang. Blogger tak suka sesama blogger. Apa kes. Hurmmm, dalam dunia maya pun nak berhati busuk. Hairan betul! Pelik kan. Baik takyah ada blog kalau macam tu kan..

Puan tia said...

fiza: u welcome.

a'a betul..spptnya kawan dunia maya la lg best!
mungkin org2 cmni memang dilahirkan untuk berhati busuk pada org kot.heheheh

storyfromme said...

orang yang tak bersalah dapat banyak kelebihan dari orang dengki busuk hati ni.

Puan tia said...

story: urmm tula..buang mase layan bnde2 xmasuk akal cmni .. kalau layan lgla dia suka kan...