D'jendela & J.co Yogurt was awesome!

Jendela dan pintu menuju ke hatiku yeay.. *lagu amy mastura*



wahhh sesuka hati aku jer menukar2 lirik lagu orang, ke betul aku nyayi tu yek? ntahla aku pon lupa...hari sabtu lepas sempat ktorg kuar sat g makan kat D'jendela. entry lepas aku ade ckp nak belanja hubby dessert so dia tuntut ok!


Terus ke destinasi kat giant hubby nak makan dl.. ktorg pilih restaurant D'jendela sbb xpernah try. aku was2 nak makan sini sbb xde olang..sunyi jer tp hubby cakap jom jela try ..xtry xtau..



Aku amik port betul2 tepi cermin .aku jamin kalau duduk sini qaseh diam sbb muka dia betul2 depan cermin.. memang betul pon dia diam sbb dia asyik tgk muka dia jer..


Hubby order MEE REBUS


Bagi aku ni more 2 mee kari sebenarnya.. xde rase mee rebus pon.. tp SEDAP! RM7.50


Aku order NASI LEMAK AYAM GORENG


Dah korek ayam baru ingt nak snap gambo..lapo biasela.. yang ni RM8.90


Qaseh plak oder nasi putih ngan ayam


Ade selera x korg tgk makanan dia? dia sorg je pon yg berselera makan cmni.. yang ni RM0


Tido kejap smntara tgu makanan smpi..


Yummy sedapnya sudu ni....!


Qaseh kalau g mana2 mmg aku pakaikan dia topi ni..mmg xde beli yang lain pon..sampikan qaseh nak keluar pon dia amik topi ni pakai dulu..dia pon paham dh.. bau topi ni pon mmg uuummmmm! aku lupa basuh..hahahahahah



Bos aku selalu makan sini.. memang sedap wehh , elok jer ktorg masuk berpusu2 orang datang makan sini.. pembawa rezki kot muka ktorg ni..kuikuikui tp mmg betul ade setengah org kalau tgk ramai barula diaorg masuk makan..tp setegah org plak xkish ramai ke x janji makan *mcm aku*


N next dessert berkobar2 hubby aku siap main teka teka aku nak belanja dia dessert kat mana..hurmm sume tekaan dia salah sama sekali..Dessert yang aku mksudkan





























Taraaaaaa!


J.co yogurt! aku usha lama wehh ramai cakap sedap giles..so aku nakla rase sedap giles sangat ke kan.. tapi memang sedap ponnnnnn bagi yang suka yogurt la. aku cakap awal2 sbb rase dia mmg mcm yogurt. *see aku dh giles cakap pon melalut* mmgla dh yogurt rase dia pon mcm yogurtla ..dia ade mcm2 ade 1 topping ade 2 topping ade 3 topping ade mcm2la. so aku pilih 1 topping RM6.50 .. hubby cakap aku budget.



Aku amik topping stawberry.. nasib baik xamik yang besar sbbb yang ni pon ktorg xhabis..


tgh makan syiok2 terlupa anak kat mana..miahahahahahaha


Dak tecik ni main rayau2 plak. tgk tu muka dia lepas hubby dapat carik dia..



Cubala!



PS: Hubby aku cakap dia nak belanja CANADIAN PIZZA malamni.. *malamni aku yg tambah* kalau dia baca belog aku ni mesti terus xsenang duduk.. mihahahahahaah






11 comments:

Farah Shamsudin said...

waahh.. bestnya.. makan2..:)

NuReLLe said...

jendela dan pintu = erra fazira...heee~ :P

Puan tia said...

farah: kita suka makan :) awak? heheeh

nurelle: eh a'a kan..miahahahahah

Farah Shamsudin said...

kita pun suka makan2 la.. itu pasal kita dah gemukk.. uwarghh..

Puan tia said...

farah: oo kita serupa..hahahaha bila2 leh kita togeter2 makan2..huhuhuuhu

storyfromme said...

comel la anak cik bunga.

Puan tia said...

story: hehe tq...

JUNKO-EL-HIDA said...

Tengok gambar2 ko nie Tia..Buat aku rasa tak sabar nak kahwin pulak..wahahaha..Macam mana tue?..huwaaaaaaa!..Lamabat lagi kot..

Puan tia said...

junko: miahahahaha ko xsabar nak kawin ke xsabar nak ade anak?? huahaaahaha umo ko bape? klu awal lg better xyahla kot..enjoy dulu..heheh

sueperbs said...

rasa nak picit2 je budak comey tu... heheh

Puan tia said...

sueperbs: heheeh picitla nnti mama dia pon terase..heheheh