Lelaki pakai drees? miahahahaahahah

Walaweiii 2x aku pandang screen td ingatkan mimpi rupa2nya kenyataan ,ade plak orang keyword kat blog aku LELAKI PAKAI DREES?? miahahahaahhaah gelak besar aku kat opis ni.. manala ade adik / kaka2/ abang2/ mak cik2 sekalian entry aku bertajuk sedemikian.. tapi memang aku ade terpikir gak nak wat entry pasal ni..miahahahahahha tp belum buat lagi orang dh search..



Nak nampak besoww klik gambo diatas... Aku baru gelakkan blog kawan aku ade org keyword ''SCHA AL-YAHYA KENTUT'' hahaahha last2 aku pon kena gak..sabo jela kawan2 ku sekalian ni...mcm2 pe'el..


Ni mesti xde keje kat opis 2 kan kan? heeheheh


PS: semalam hubby aku ade bg rase popia basah kawan dia belikan..perghhh sedap weh.. harini dia order lagi...katanyer popia 2 terbaik dr taman medan..sedappp suka2..



Hujung minggu ni aku dah niat dalam hati nak duduk umah MASAK! malamni pg beli barang dl sbb kat umah ade ikan patin jer..beli tp xmasak..ok bubye nak balik.. yiba yiba agre agre!




3 comments:

Imran nyambek said...

ni mesti mamat gay cari nih.

d_LA said...

miahahaha...lawak oke..yg scha tu pun x menahan baca..bnda camni pun dorang search gak kan..hehe

Puan tia said...

imran: heheh yeke.. sabo jela

d.la : hehe e2la kan..ade gak org search bnde2 cmni..ish..hehe