Ghatering! I likeee makan2.. invite me please.. ahaks!

Sharp pukul 8.30 aku sampai dekat opis harini e2 baru jam kat handphone aku belum lagi jam dekat lappy ni ha dh pukul 8.40, tula elok2 aku pergi cepat kan supaya senang nak balik awal.bila datang awal tgk jam dh lewat betul2 menyakitkan hati.. sape suruh kan...



Berjaya jugak akhirnya aku menganjurkan 1 ghatering antara kawan2 skolah aku dulu. mula2 ingat xramai join sbb yela kan dulu pon kawan aku dh pernh anjur tp xde sape join. turn aku plak nak try jadi peganjur nasib baikla ade yang join walopon 13 orang jer drpada berpuluh2 orang kan.. drpada xde....?


Hari sabtu lepas ktorg jumpa dekat Flaming steamboat. sedih sbb akula org paling awal booking untuk dalam bilik private punya. tapi bila aku datang bilik 2 dh ade orang tengah makan.. dr c2 mulala pergaduhan antara staff ngan orang dalam bilik 2. last2 aku yg gado tarik2 rambut ngan staff dia.. *tipu* yela buat keje main2.. elok2 e2 bilik aku dh jadi bilik orang lain...pehtu bagi plak meja yg xcukup kerusi..ishhhh hakak xsuka tau!


Dalam mana2 acara akula yang paling over.. xcaya tengok ni



Lagi 1



Nak menyelit jugak walopon xdiundang..


ade lagi



ade lagi dan lagi..



Adakalanya aku perlula normal seperti biase..



Yang ni kawan BFF aku dulu mase form 1 sama skolah dh pindah pon still skolah yang sama..



Jika panjang umur aku anjurkan lagi yer next ghatering!


See ya miss u all walopon dh sllu jumpa..huhuhuh




3 comments:

Sue said...
This comment has been removed by the author.
Puan tia said...

ramai ckp xhalal..tp halal jakim dh lulus kan pon..lagipon c2 sume mmg melayu yg datang makan.. staff dia pon sume melayu..

Sue said...
This comment has been removed by the author.