Dasar degil la kacang ni.!

Good morning guys..Kacang xdegil ,aku ni yang degil makan kacang..dh tau kalau makan mesti muka kuar jerawat tapi nak gak makan..haisshhhh!



hamboii sakannya kawan2 aku ni update blog.. aku? terpakse je ni sbb mengantuk sesangat2 wehh malam td aku tido kul 11.30 malam.. kira terawal la tu aku tido..qaseh plak batuk2 malam td sampai muntah.. ingtkan lastla tu dia muntah, sekali kul 5 pagi dia muntah lagi.. terkejut aku 5x sebab aku rase badan dia panas. aku fobia sikit kalau dia demam, risau lama mcm ritu..


cepat2 suh hubby amik ubat demam..semoga harini anak mama dh kembali sihat...



Nila dugaannya sebab lepas qaseh demam mesti aku plak cont demam dia.. selalu camtu..tapi xpe dugaan ALLAH kan..


Pagi tadi nasib baik xterlajak bangun ,sedar2 dah kul 8.10 pagi... aku dh set kat kepala otak kalau aku xbangun kol 8.30 aku cuti trus..ngeengeeengee


Sampai2 opis memang lunyai hakak tau.. bukak lappy pon xterdaya apekan lagi nak update belog hakak ni..rase mcm nak tutup jer blog ni sebbkan mengantuk.. walopon xterdaya nak update blog xusah risau hakak pagi2 lagi dh masuk group blogger2 sambil blogwalking dan sambil mengalike.... miahahahaahha


Bilala bos aku nak masuk ni..aku nak mintak cuti pon susah.. kang aku cuti senyap2 kang dia ingt aku dh berenti..xpasal2 jer cuti terus yang aku dapat...nasib baikla bos aku 2 baik ,kalau x aku dh rampas jawatan dia dr dulu lagi.. hahahahahaaha *gelak jahat*






Okla aku nak cont tido.. best tau opis aku ni xde kena mengena tetiba ade bantal empuk, toto dalam meeting room ni..


Meh aku citer sikit pasal opis aku ni..


Opis aku ni under manufacturing company supply water tank.. tapi ktorg dulu ade share sewa 1 opis ni dengan lagi 1 lain company tp director yang sama.. diaorg bukak hotel dekat depan pavilion KL. . so dalam meeting room belambak barang2 hotel 4 sample. ade bantal,toto,waterfilter..mcm2la..sume sample2 tu AKU YANG PUNYA. hahahahaahah *gelak jin dalam citer ahmad albab*


Ohh lagi 1 kalau aku nak stay kat hotel dia dapat free jer..tapi nak wat pe kan dalam KL..kalau luar KL best gak..


Dari td aku nak cont tido tapi xcont lagi sebab melalut punyala panjang lebor.. goodnite,sweetdream...





ZZZzzzzzzzzzzzzZZzZzZZZZZZZZZZZZ



4 comments:

Dayana AZ said...

ape kata akk bawak kte pegi tdo hotel free. kl pun kl lah haha :D saje jenjalan :)!

Puan tia said...

dayana: hahaha leh jer..hehe tp cmno akak nk ckp ngan bos akak 2..hehehe

Mrs. Akma said...

hekhekhek, tueh tido real ke olok olok :P kekeke

Puan tia said...

akma: real tu weh..heheheeh