Anak mama dah besarrr...rupanya..!

Ishhh kul 10 pagi dh ni ,cnfirm2la bos aku xmasuk...aku paham sgt dh kalau lepas kol 9.30 pagi dia xmasuk memang dia xkan masuk 1 hari... tp kalau dia masuk plak kol 9.30 dalam kul 11.30 dia dh balik pehtu xdatang2 dh... tp plak kalau dia xmasuk pagi maybe dalam kul 4 petang baru dia masuk balik... tp xselalu cm tu..ishhh pleasela masuk harini bossssssssssss aku nak mntk cuti ...*aku sorg je yg paham ape aku tulis..korg??? maybe kena ulang 2,3 kali*


Ok nak sumbung update belog..ngeeeeeee



Pejam celik pejam celik besar dh anak aku, risau je pejam xcelik2 dah.. mase berlalu begitu pantas sangat, mcm baru lahirkan dia semalam..hahahaha dh besar harini ..sungguhla ajaib kan..umo baru 1 tahun 3bulan tapi mcm2 dia dh pandai.. syukur alhamdulillah...


Baru aku perasan qaseh skang kalau tangkap gambar memang dia fokus kat camera.. kalau dulu dia main2, buat mukala.. memang xserius.. tapi skang dah x mcm tu..


walopon dia cnfius mana 1 nak tengok...heeee






walopon adakalanya dia xleh lupa dengan pergai lama dia...



Ok xpe mama xkish.....


We love u qaseh...semoga membesar dengan sihat yer...




PS: planning minggu ni nak pergi cameron tapi xjadi terus planning nak bercuti dekat teregganu...yihaaaaaa!



7 comments:

MuMMy CHoMell said...

eiii.. jgn r pejam x celik2.. tatot la... (^_^)
ur qaseh comel.. bijak!!

Puan tia said...

mummy: hehehe kita pon tatot gak..hahahah

tq mummy...

cik nani said...

kecik2 dah pandai posing baby qaseh ni...hehe..dah besar nanti mesti bergaya mcm mama die..=)

Puan tia said...

nani: hehe a'a dia belajar dr sape ntah berposing depan camera ni..huhuhuh

misz fae said...

blogwalking!;)

meh singgah blog fae:

http://fzhjmldn.blogspot.com/

Wafiy Suzly said...

wohoho, si ibu sgt comel jugak mcm anaknyeee ^^

Puan tia said...

mis fae: ok fae

wafiy: wahhh tq2..heheeh