Pon! Pon! Warehouse sales!!

Fuhhhh! *sambil lap peluh*


Aku baru balik dari glenmarie kilang warehouse sales Network Food



Kilang ni ade jual mcm2 makanan terutama coklat. biskut pon ade..dia buat sales xselalu, so bila sekali buat mak aikkkk orang xingt ramai giles wehhhh ,mana xnya sume yang dia jual murah2 sgt..


yang ni 3 box RM10.00


yang ni 2 RM3.00


Coklat crispy 1 box RM5.00


yang ni 3 pack RM5.00


Hasil rembatan aku & kakak aku..


Kalau beli RM20.00 & above dapat free coklat 1 dengan tabung telur ni RM1.00 besowwww wooo



WAREHOUSE SALES NI ADE LAGI SAMPAI ESOK..PERGI LAAAAAAAAAAAAAAA RUGI KALAU XPERGI WEHHHH MURAH SGT2..!


4 comments:

cik nani said...

waaaa..murah gile!! best2..huhu~

Cik BunGa ;) said...

nani: mmg murah sgt2..dan org pon ramai sgt2! heheeh

sUE @ Chicha said...

mana alamat ni tia....mesti pergi ni...murah bangat sihhh.....

Sue said...

wahhh...mcm best je...kat mane??