Anak ko pakai dress ni lelaki ke perempuan??? *lempang*

Kepada yang was2 dengan restoran flaming tu.. aku nak terangkan sikit yer supaya korg leh g makan kat sini..ngeengeee ssh tau nak tgk restoran steamboat yang betul2 halal.. tp Flaming ni mmg dh dijamin halal dan xperlula risau.. yang datang makan sini pon sume melayu ..cina xde plak aku nampak dh 2x aku g makan sini..InsyaALLAH yakin yang ianya halal.. dan memang halal..


Ohh ni semalam ahad aku ngan family aku planning dh nak g carik qaseh gelang. so aku suggest g sungai buloh sbb haritu jalan2 nampak ade discount. usha lama gak sbb aku xpandai nk pilih gelang2 emas ni. saje belikan qaseh nampak ler keperempuanan sikit yela wehh kalau orang jumpa qaseh mesti tnyer lelaki ke perempuan walopon dia pakai dress..ishhh xkanla lelaki nak pakai dress..agak2la..



Alang2 dh sampai sane aku suh pakaikan subang sekali.. tp kesian mase nak tembak 2 dia terkejut dan terus melalak..hahah xpe dh buat skang senang..



Sekejap je pon melalak..lepas tu xingt dh yang telinga dia ade bende..kalau dia perasan mau xnya dia tarik..


Disbbkan kesian tahap melampau so aku belikanla dia beg baru..wahhhh untung qaseh hari tu mcm2 dapat..


Baru aku perasan baju dia sama ngan beg belang2..ngeeee

Dia sayang tau beg ni sbb ade gambar bear kat c2.. sikit2 kang dia cium..


Lepas ni kalau orang tnyer anak aku lelaki ke perempuan aku cepuk kang!




2 comments:

storyfromme said...

sekali tengok da tau anak cik bunga ni perempuan.sape la yang rabun tak nampak tu?

Puan tia said...

a'a ramai tau cakap lelaki ke perempuan..mmg kkdg2 tu malas nk jawap ..suh dia teka sndiri lelaki ke perempuan..hehehehehe