Haippppp! babap kang...!


Malam tadi ktorg pi makan dekat



wahhh dekat 1 tahun ktorg x makan sini... dulu muka ktorgla tiap2 hari tau..sejak diaorg bagi nasi sikit terus ktorg xdtg2 dh....theheehehehe


eceli aku nak sangat pg restaurant ANI SUP UTARA..duk round2 habis mase dalam kete mencarik restaurant ni..yang aku tau dekat kota damansara tp xtau kat ne...puas hubby pusing2 xjumpa..pasrah tu yg terus makan kat vichuda.. aku nak makan sup jer sebab dh melantak 2 keping hotdog..alih2 xdapat kawal diri sggup hakak makan nasi 1 1/2 pinggan ko...



Timbang2 berat masih dalam lingkungan 45KG.. makanla byk cmno pon duk cm tu gak xnaik2.. dulu mase mengandung dh 9 bulan paling berat 57KG jer..mak aku xhabis2 cakap '' gemukla ko lepas ni ati'' bila pakai baju jer '' xmuat dh ko gemuk'' sabo jela.. lepas jer bersalin turun dalam 48KG. mak aikkk menangis aku waktu tu sebab dh gemukkkk..aku kena capaikan gak berat aku yg dulu.. tp xlehla mcm dulu sgt sebab dulu lagi teruk berat aku 43KG jer xnaik2..hihihihihihi skang dh ok still dalam 45KG kalau mkn banyak sikit naikla la sikit dalam 1kg..





wahhh tetiba citer pasal KG plak yek.. lari tone dh ni..





PS: Aku suka blogwalking sebab aku leh baca diari orang seharian.. tapi aku xsuka kalau org blogwalking blog aku pastu xpuas hati ape aku tulis.. salah ke ape aku tulis??? kalau salah sila perbetulkan..dulu belog aku suci lagi murni tau sejak ade hater ni stiap entry aku ade jer aku nak menepek psl hater ni... ishhh see kan dh kotor belog aku..! hakak xsuka tau!





15 comments:

sUE @ Chicha said...

tia : ksue x paham la ...tia selalu tulis pasal hater tu..macam mana kita nak tau pasal hater tu..

Peja said...

spjg hidup Peja ni, xpernah sekali pun gi Ani Sup ni.. btul2 best ke?

Puan tia said...

k.su: hater ni dia selalu komen kat blog kita lelebih.. mcm kita ni salah...

peja: xtau sedap ke x sebab semalam carik xjumpa..heheehh

sUE @ Chicha said...

ooo...macam tu..baru ksue tau...paham2...tapi kan tia, serius la ksue ckp ksue ada g makan sup ani tu kat shah alam.tapi rasanya kurang sikit la tia,tp tu la tak tau la, tia cuba la dulu..

Puan tia said...

k.su: si hater ni kalau komen dia xkan letak nama dia..benci tau..nampak sgt dia xpuas hati ngan tia..pelik manusia skang...

ohh yeke..nasib baik xmakan sane lg..heheeheh

sUE @ Chicha said...

ooo...macam tu..kira guna nama org ain la ni...huhh....

tapi pasal sup tu mmg tia,tp xpa kalau tia nak try, sbb kadang2 kita ni selera lain2..lagi skang cawangan dia byk sgt dah...kat umah ksue kat seri kembangan ni pun dah buka 1 lagi ani sup ni.

Puan tia said...

k.su: dia xletak nama pon..dia letak anymouse.. hahah mcm2..

tia xberapa nak suka sup ,zam yg suka.. cuma nak try sbb dh pernh masuk jalan2 carik makan..heheehh

sUE @ Chicha said...

xpa2....cuba jer g rasa dulu..mana tau time tu tetiba sedap plak...ahaha...

puteri rimba said...

salam perkenalan...follow u back....

aiman rashidd said...

have a nice day !!!

specific mewarnai ketelitiankuu.. said...

kan dah teringin nak makan soup..adeh!!! aghh sudahh~
cik bunga...xpew lo still 45kg..nanti senag haty ma...hehe

a big smile 4 u dear..i dah folow u blik dear

Puan tia said...

puteri: salam

aiman: have a nice day 2 u too

specific: panjangnya nama awak..hahahah

Wanzi said...

salam... wah mesti best makan kat sana... ayat yg tak faham buat2 faham...

Puan tia said...

wanzi: ape yg ko xpaham yer yob??? hahah

aisya said...

selalu jumpe kedai ani sup utara ni.. tp x pernah pulak g situ.. huhu