Cara Orang Arab Saudi Hias Bilik Bersalin..

.
Assalammualaikum...


Blur aku pagi ni...dengan mengantuknya qaseh asyik mengigau je malam tadi...,aku baru nak merasa tilam dia dah kena makan penyepak...sungguh keji.


................................................................................................................................

Ok kemarin aku selak2 FB kawan2 aku then Terkejut ala2 tak berapa nak ikhlas tengok gambar kawan aku time pergi bengkel kecantikan haritu dah bersalin.....lagi surprisekan aku dan tertarik nak letak dalam blog hangit aku ni is cara dia mendesignkan *haa ayat tak leh bla* katil dia sungguhla nak nangis aku nengok... *motip?*


Mesti korang tertanya2 design camnerla,apela kan? sebab kita dekat sini tak de kot yang wat cam ape yang kawan aku buat ni...sini simple lepas bersalin masuk wad then esoknya dah leh keluar..so nak design pon xsempt agaknya..muahahahahah 


Aku tunjuk sikit dulu...leklu kan.....korang jangan ingat gambo ni kat rumah pulak..ni dalam wad korang tahu tak??? *wahh emo lak yek*

Habis segala jug air dalam tu pon didesignkannya...merasa gakla jug2 tu bergaya ye x..kalau x macamtu je tiap2 tahun.....theeeeeeee

Cantikkkk kan?? maybe ni souvenier tuk sape yang melawat kot..kot la....huhuhuhu

Hurmmm sungguh bijak diaorg sume ni...

Lawaaa kan? sejuk mata memandang.....




Dan yang paling best....

Taraaa!! katil pon habis dihias...kalaula kena duduk wad 1 bulan pon tak ade hal la.....




Si minah lagi kepochi ni bukan minahkumari tau, nak tau jugak kenapa? why? dia wat macamtu *minah emo ni akula* ..memang adat diaorg or saje suka2 kan... rupa2nya memang dekat arab saudi diaorg wat camni, siap ade belon2 lagi kawan aku cakap..memang dah jadi trend diaorg...so xheranla..sekurang2nya anak ke2 dan ke3 dan ke4 nanti leh recycle balik bende2 alah ni sume kan....heheheehe


Comellllllll anak dia kan???? comellllllllllllllll

Semoga bahgia ke akhir hayat ye... Sape tak seronok kan dapat anak dari hasil percintaan suami isteri..tula kuasa ALLAH...




Ni baru dalam wad dah grand2..kat rumah sape tau??????? heeeeeeeeeeee





AMARAN: jangan cilok gambar ni sesuka hati ya.. kalau nak mintak ijin dulu tau.......bubye!



19 comments:

atty's said...

beshnya kalau dpt duduk wad cenggitu

HappyIrfa said...

hai...mekasih sudi follow blog akak .tapi x komen pun.hehe

lawa blog.
bilik bersalin camni?tiap2 tahun bersalin pun xpe

Rosalia said...

sweetnye dia hias:O

----- ----- said...

Comellllllll anak dia...

cantik tulisan kt dahi dia...:)

alexa yussida said...

lawanyeee wad..kompem masuk taknak discharge2..kiki

mamamuhammad said...

wah..cantik naww bilik nyer..mau beranak tiap2 taun canggini..hehehehe

Puan tia said...

atty: heheeh comeiii kan.

Puan tia said...

happy: kan? tiap2 tahun pon xpe..hahah

Puan tia said...

rosa: sweettttt sgt..

Puan tia said...

----: comel anak dia kan?

Puan tia said...

alexa: hahaah xnk dischargae yg xtahan tu..hahah

Puan tia said...

mama: heheeheh

farah adila said...

kalau duk wt cmtu...lama pun tak pe...:)
comeiiiiiiii anknya..^__^

----- ----- said...

kn3...

Cho Zila said...

wau memang terujaler weh... nak bersalin kat arabler gitu...

Puan tia said...

farah: hehe yeke..

Puan tia said...

----: ape yg kan3? heheeh

Puan tia said...

cho: hamboii selera..hahah

Wawa Yusoff said...

SALAM,
sori ek mencelah. kat dahi baby tu tulisan ape? mmg ade ke?