Heaven jugak sekali sekala berjalan tak ada anak ni....ngeeeeeeh!

.

Assalammualaikum.....


Seronok betul aku n hubby semalam berhoneymoon di 1utama berdua2an... tanpa si demok disisi..theeeeeeeee



Peace yoo qaseh..mama n ayah seronok woooo harini jalan2 carik makan .....hahaha


Tapi xpe dia seronok ikut mak lang dia pergi zoo semalam..siap makan timun sambil tersengguk2 tido atas meja..penat la tu...last aku bawak dia g zoo mase umo dia xsampai 1 tahun..mase tu bawak pergi zoo taiping...konon2 nak bagi anak sronokla kan tengok binatang..tp yang excitednya aku n hubby..anak aku tengok binatang time 2 pon xde perasaan...yela kecik lagi kot nak bawak...

tapi kejadian semalam dia pergi zoo aku xberapa nak tau..tgk pada gamba maybe dia excited tengok binatang2.. yela dah besar kan..hari2 aku ajar dog,cat,monkey,tiger,snake.. hahahahah 



Akak aku cakap masuk2 je entrence dia terus tunjuk macam2 nak beli..huhuhu nasibla kan..kalau bawak anak aku memang gitula gamaknya....xcukup 1 nak 2..


dari gambar menceritakan yang dia happy pergi zoo semalam..hahahah nak tgu aku bawak memang tak dahla kot..bosan weh ade ape kan..dahla mahal gila nak masuk...membazir rasenya... 


Finish sudah pasal zoo..

.................................................................................................................................................


Hari ahad ritu ade jalan2 uptown d kota.. saje jalan xde nak planning beli ape2 pon..tp tula kita hanya merancang xmo beli ape2..tapi hati dan akal pikiran yang tentukan akhirnya kena beli ape2 jugak! *haaaa emo dah*


Kejadian ni memang akan jadi kalau singgah kedai kawan hubby...haishhh walaupon murah tapi tula..haishhh susah nak cakap...hahahaha aku xsuka sebab aku nak jugak tp xde cating atau corak wanita tp nak design sama gak ngan hubby.....haishhhh bukan hubby je dapat malah si kecil pon dapat walaupon free...


*kalau free tak apa..*


 Ni je corak yang aku ase okla tuk budak pompuan kan..sbb yang lain sume gambo kereta..

Sama design..cantik gak hubby pakai baju camni..katanya cam nabil rajalawak..heeeeeeeeeeee katanyerrrr bukan kataku....



Okla aku tetiba suka pon sebab kawan hubby ni bagi half price..miahahahahhaah so lps ni leh shopping baju kat dia je....



Okla time untuk buat keje dengan ikhlas..huhuhuh bye!





TOPMUM: siapa ade clubcard tesco leh print voucher RM10 dekat web diaorg ..valid voucher sehingga esok saje..*DENGAN PEMBELIAN RM100 KEATAS*







3 comments:

Cho Zila said...

memang ler best kalau berdua... pergi zoo yerk tak tunggu mama...

Dalila Hamid said...

lama kak x jalan2 kt zoo... rasa2 sek ren prnah msuk la... skrg dh brapa thun da.... :)

----- ----- said...

:)


NINJA Crew