Wahai coconut shake..kenapala kau ni sedapp sangat.....

.

Yeayyyyy melaka mariii..yahooooo *terlebih gula* kahkahkah


Petang sabtu kami dah nak kena balik KL sebab ahad tu ade cousin kawin...so be4 balik kita ke pantai klebang dulu....misi mencari coconut shake sedang bermula...


OTW ke pantai klebang.....mmg mata melilau carik tempat yang femes amos yg blogger duk kata2 sedap sgt tu...akhirnya berjaya jugak mata aku ni terrrnampak 1 kedai perghhhhh orang ramai gilosss ko tau x... dengan yang Q nya dengan yg nak makan kat c2 nya...perghhhhhhhh ni bikin gua bertambah excited ni....xpe2 gua pergi mengediks di pantai dulu..nnti gua mariii ok...




 Lagila muka bengang sebab kejut dia dari tido...


 Ade mase budak kecik ni cium tanpa disuruh...bagus!!!




 Hairan anak kat bawah tu tengok ayah dia nak jatuh ditimpa batu....ditimpa batu xpe jangan ditimpa dia..huhuh penyek..


 Tang perut tu hubby yang suruh sensor..huahuahuahauhauahau

 Cantik gambo ni....

 Anak beranak punya kaki...


 Aksi tiru gaya mama...


Ha selagi tak habis battry camera selagi tula tangkap je ape2 gambo ye....


OTW ke destinasi gerai yang femes amos kebabommmm tu...ramai macam kat pasar ke hade haku kisah??? janji impian aku terlaksana....muahahhaaha


 Nila dia coconut shake wehhhhhhhhhh ..sedappppppppppppppppp gilossssssssssssss. anak aku pon suka tau..hubby siap bungkus 1 bawak balik...

 Sedap sebab dia blend sekali dengan isi2 kelapa tu..pehtu letak eskrem.. perghhhhhhhhhhhhh

 Selagi xtarik selagi tu dia duk sedutttt....

 Kat sini ade nasi lemak,kuih muih,mee grg... nasi lemak dia pon sedappp...patutla ramai org datang walaupon dah tghari buta.. semata2 nak makan nasi lemak dia...

Selesai sume mase tuk pulang ke pangkal jalan..muahahahahahh


 Sebelum tu singgah nengok buaya sihat ke x....

 Anak tido pulak tu..ishh ni kes buaya nengok dia pulak la ni...


 Luar taman buaya ni pon ade jual macam2.. leh tahan mahall gakla...cencalok 3 botol RM10.. kalau aku g 99 speadmart 1 botol baru RM1.50...huuhuhuhuhu


 Terus terjaga dari tido dia bila tengok tempat bear2...


 Petai 1 ikat RM3.50... mahalllll

 Eh eh dah settle sume  baru kuar gambo ni..miahahhaah lantak situla..malehhh nak susun...kuikuikui


Kat sini leh mandi wehh..bayar je dewasa RM10 korang dah leh nengok buaya pehtu mandi manda...huhuuhuh best! kanak2 RM8 je.. kalau nak tengok buaya semata dewasa RM8, kanak2 RM5



Bawak anak jalan2 sekali sekala ape salahnya kan.....................



Budak demok ni mmg ade je rezki dia...alhamdulillah la....dah jalan merata2 senang...nanti tinggal nak kumpul duit tuk belajar dia pulak....kan kan kan...





2 comments:

sHeeMa DeaN said...

ya.. Allah... ya Allah.. sedappp nyaaa... kenapa tetiba tgk pic coconut shake tu.. terasa dekat tekak nie.... hehehehehehhehe :)

Puan tia said...

shema: heheh sedapppppppp