Tesco tebrau city johor bahru memang bestt!!

.

Sampai kat mana tadi yek.. lupa..huhuhuh


Ok2 still in johor bahru... malang bagi kami adalah susah nak carik makan area taman molek..sebab situ area cina... ade memang ade tapi xsedappppppppppppp.


Malas + xde mood nak tepek gambo restoran dia walaupon aku byk gak la tgkap gmbo makanan dia kan...kim salam!


Esoknya baru aku dapat merasa pergi tesco sane, tesco situ besowwww pehtu besttt sgt2 sbb banyak jual baju,beg,mainan yang murah2 gilessssss + plak senang nak makan bawah tu punyala byk kedai kecik2 jual mcm2 makanan dengan ade food court nya..so aku xgadola nak bg anak aku makan...


 Sampai2 je terus nak naik kete ni...untie ni siap cakap '' ni anak sedara u ?'' ohhhhhh plessss anak i hokeyyyyy


 Dimana2 saja di johor ni ade playland.... 


 Memang best wehh beg murah2 weh ..buy 1 free 1 gitu...


 Dekat curve ade tp bukan nama ni..aku pernah tepek entry dia ..ni kat johor memang size dia mak aihhhhhhh besowww wehhhhh......


 Besarrr sgt...1 ni je pon qaseh habis kan tau...aku nak sikit dia toleh ke belakang....sedih2....

 Tengok memang rezeki budak ni ade di mana2...huhuhuhuhu jalan2 nampak budak pompuan baya dia main bende alah ni dia pon nak...bukanla aku xbg tp dia main kejap je pehtu dia campak2 ...yg budak pompuan tu pulak saje menepek depan anak aku tolak sane tolak sini...sje je tau! 

Oh eceli waktu ni ktorg OTW nak balik dah pehtu singgah melaka... 


Ni pulak ktorg pergi makan dekat restoran ape ke bende nama dia dekat johor....sorry yek entry aku ni kelam kabut sikit...huhuhuhuhuhuhuhu nak susun 1 ,1 memang malehhh .....................................


Kalau sedap aku leh tayang ...jangan isau...kahkahkahkah




Hubby order nasi grg kampung aku order chicken chop... excited kot nak makan chicken chop...sekali wehhhhhhhhhhhhhhhhh jap2...




Taraaa!!!! terkezut mak nok nengok chicken chop mak hokeyyyy............apekejadah sume ni????




Lantak pi situla kan...nasib baik aku xberapa nak kebuluq sgt time tu sbb petang tu hubby belikan nasi lemak special + femes amos gila area taman molek..sape2 duduk area citu taula kot..dia bukak kedai depan BHP petrol.. memang ramaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... sedapppppppp gilesss wehhhhh murah pulak tu.. *haaa tu penting tu*



Kalau nak rase kesedapan nasi lemak diaorg sila ke johor..miahahahahahaahhaa


Muka ceria gila nak pergi melaka wehhhh





Ok next entry di melaka pulak...bubye!









2 comments:

ir yien 9897 said...

comel nyer dak tu, lagi2 time pegang mknan tu :)

Puan tia said...

ir: hheheheh dak tu memang..huhu