Memories of Johor..

.

Hallooooooooooo i'm backkkk.........................!




Lama xletak gambo dalam blog....kalini letak terasa macam muka ni sudah gemukkkkk...lalalala


Rinduuu giless aku kat korang...seyesss tak tipu punya...theeeeee . aku jauh berholiday dari rabu sampaila sabtu baru lik KL.. dari johor drop ke melaka gitula gamaknya....


Eceli hubby kena keje kat johor for 3 days...eceli jugak kawan 1 opis dia xjadi ikut...so eceli jugakla aku pon teeeerrrrrrikut sama sebab sian hubby xpernah drive sesorang then 1st time turun johor so aku temanla dia kan..kata isteri mithali..miahahahahahahaahahha 

Memang aku tak kaco dia keje..aku sendiri2 paggil teksi nak pergi mana2 pon... nak naik kete kang takut sampai ke KL pulak aku drive..soram mak nok....


Destinasi aku 1 aku pergi Jusco tebrau city johor.. *dah situ je paling dekat* theeeeeee . naik teksi RM10 hokeyyy....


 Jusco dia xdelah besoww macam jusco 1 utama..tapi sini besttttttttttttt!! seyes weh sebab setiap level mesti ade jual makanan dekat gerai kecik2 tengah2 medan ni..tula best kan?

 Sampai2 je terus si kecik ni suh amik camera tgkap gambo dia....

 Tempat persinggahan....


 Dapat botol baru..suka dia ade mickey mouse...

Singgah makan esktrem yg yummy...


Dekat jusco sini jugak wehh dalam 1 level jual baju budak tetiba aku nampak play land terselit kat situ...tu volehhla diterima kan.... tetiba lagi kan weh...ade lagi terselit rupanya dalam level yg sama ko... ade MEDAN SELERA tuuuuuuuuuuuuuuuuuu............mmg felik la sikit sbb baju2 tu sume ade bau asap dapur ....

Nampak x? keluar2 je dr level ni habis bau asap baju aku ngan qaseh...huhuhu sadis tul...


Sebelah jusco ade tesco memang dekat jalan kaki pon volehhhh kalau xde kete cam aku la....heeeheheehee tp memang xjauh pon ..aku jalan je kaki sambil dukung anak ko tau x... berpeluh ketiaq aku seberang jalan... elok je sopan aku seberang jalan nak ke tesco tetiba dgr org hon..dahla kuat..memang terkujat mak ok.. dalam hati duk maki2 gakla sape yg hon sesuka hati kan....alih2 my hubby u no... hahahahahahah dia tgh keluar lunch.. tak sedap hati ktorg jalan2 sendiri tanpa dia...memang rezki betul dia jumpa ktorg tgh jalan...huhuh yang best terus aku masuk dalam kete suh dia anta balik hotel..huhuhuhuhuhuhuh tetiba nampak hubby waktu tu rasa macam nampak jongkong emas trus grapp ko....

Memang rasa safe gilesss bila jumpa hubby...fuhhhhhhh


Balik hotel tido ,main game lagi best!!


Tapi yang xbestnya sudah dikongker oleh si kecik...........




Gambar selebihnya di FB aku ye.. see d nxt entry k...bubye!






6 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

aduhai lama tak ke JB, rindu laksss :)

kaizen said...

amboi.. kecik2 dpt tutti frutti.... dah besaw nnt xtaw la selera cmnekn....

*nape x singgah BP or ayer hitam.. leh jalan2 skali... hehehe

aNaYaNa said...

hehe klakar maki2 upenyer asben sendiri..hi3..tapi mesti lega sangat kan lepastu?ahah jongkong emas..:)

Puan tia said...

ieda: best kan JB??

Puan tia said...

kaizen: hamboii adik oii ape apekejadahnya tutti frutti..hahahaahah eskrem biase jela..huhuhu

Puan tia said...

ana: heheeh xperasan gitu..huhuhu