Ikea meatball memang terrrbaikkkk

Eh silap balik dari kenduri malam tu ktorg melepak dekat uptown dikota jer manade makan dekat ikea..



Esoknya baru ktorg melantak+melepak+menyopping dekat ikea. dan aku namakan hari ahad tu hari MEATBALL sefamily..yela mana taknya siang tu ktorg ber3 jer makan dekat ikea pehtu malam tak tau nak makan ape hubby ajak mak&anak buah pergi makan balik dekat ikea.. walaweiiii 1 hari tu melantak meatball dietla kononya sebab semalam dekat kenduri dah melantak daging xhingat .dengar gak aku hubby cakap dia makan daging banyak sangat.. alih2 esoknya 1 hari dia makan meatball *pengssaannnnn*



15pcs tuk kami...


Ohh salah pose nampak macam ade tumor di tepi bibir..


Again...


Ohh sayangnya kamu tido... tak dapat nak merase meatball ni.. sian....


Sedappppppp memang sedapppp & kenyang...



Habis 1 pinggan ni hubby cakap ''nak order lagi 15 la'' wowwwwwwwww no no no kata dah gemuk....

tapi makan tak hingat...



lepas melantak ni ktorg jalan2 dekat courtmamooth konon2 nak beli sofa la,aircondla... huhuhu tinggi betul impian aku kan...akhirnya dapat jugak grap 3 sofa.. murah sesangat2 sebab tengah ade clearance 4 hari raya..



Malam tu tak tau nak makan ape.. hubby suggest nak pergi makan ABC dekat shah alam.. tapi jauh.. aku tak minat sangat dah jalan jauh2 ni ..pehtu suggest nak pergi ICT la.. ishhh xmola dah tak best kot... last2 ajak mak sume pergi melantak balik dekat ikea.. uhuuuuuuuu memang terrrbaik betulla menu diet hubby aku ni...


5pcs untuk dia memang tak cukup sebenarnya.. dan aku + lagi 3 ok...


Nasib baik tak tido kalini..


Kami punya macam biase 15pcs..


Kusyukkkk


Feveret mak America salad.. mak memang suka makanan omputih ni...


Comot tapi comel... janji ade dip aku tak kisah...


Dessert...


Feveret anak aku jugak kacang ijau tu..



Lepas makan terus g shopping dekat ikea.. memang best shopping time2 pukul 10 malam ni sebab tak ramai orang..




Alahaiiii tetiba teringat2 meatball ni......


5 comments:

PinKy MoMMa said...

sgt terliuuuurrrrr ;D

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Puan tia said...

momma: wahhh cedap tau..


zuwairi: heeh tq ..ok

Cik Firus said...

meatball kt ikea memang best..jumaat lepas cik firus n the geng p mkn meatball lagi kat ikea..then menyopping kat brands outlet..huhu

Puan tia said...

yessss terrbaikk kan.. huhuh