Tak ade tajuk boleh?


Kami adalah kami.. kami adalah sebuah keluarga yang bahgia.. kami adalah pasangan keluarga yang happy go lucky..kami adalah kami...



Nak aku sambung berpuisi tak? harap2 korang cakap nak.. heeeeeee



Aku&hubby memang suka bergambar.. tapi rasenya akula yang mulakan dulu posing2 ni..skang dh turun dekat hubby pulak..sikit2 nak amik gambar.. anak aku lagila over dari aku.. pantang nampak camera hp ke camera ape2 jela dia mesti posing...



Skang lagi best tangkap gambo ngan dia.. cakap jer ''qaseh jom amik gambar'' dia dh ready..


Kalau aku&anak aku jer ade dalam gambar maknenyer ktorg dikuarantin dalam kete sebab luar hujan, hubby nengok kawan dia main bola.. dari jauh aku nampak dah kaki hubby menggigil nak main...tapi apekan daya......................


''Qaseh ,sayang mama sayang mama''


Lagi sekali cepat...


''Ok mama sayang qaseh pulak''

ok yang ni aku tak suruh pon.. dah kacau gambo aku sorg2 jadi berdua pulak..



Skang si tecik ni suka cium aku tanpa disuruh.. sikit2 kang dia cium...bagusla kalau tak dulu aku suh cium payah bebenor nak mengikut..





PS:Ayooo... boringnya kalau tak busy tapi buat2 busy ni.. Boleh tak main Gala Panjang dalam opis..? Main congkak ke.. Main getah ke.. Main batu seremban ke..




6 comments:

Belog MTT said...

Dear jom join segmen bertajok.. :)

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/segmen-dia-selalu-support-blogger-baru.html

*cik syu* said...

hepinyer family sis . sye pn suke bergmbar , smpi tunang sy ckp " nanti abg bli kamera untuk syg yer?" . hahahha !

Puan tia said...

MMT: ok nnti kita bukak


Cik syu: alhamdulillah.. wahhh bestnya!

Munirah said...

sesi photoshoot ibu dan anak :P

najihah sahami said...

hehe..best kan baby cium.

Puan tia said...

munirah: heheeheheh gediks2...


najihah: best! heheeh