Tandas duduk vs Kaki kotor..

Aku nak buat entry ni sebenarnya dari tahun lepas tapi delay2 until now baru ade kesempatan..



Please be alert about this entry *kan dah terspeakong*



Aku pergi mana2 toilet mahupon KLCC punya toilet sekalipon mesti jumpa toilet duduk ade kesan kasut.. korang leh imagine tak ape yang aku maksudkan.. aku tak nak korang salah imagine kang korang ingat kesan kasut mestilah ade dah nama pon pergi masuk toilet pakai kasut... *bedebussssss*




Maksud aku kesan tapak kasut macamni..



Yang penting ni bukan tandas rumah aku..



ohhhh korang pelase dont do this! dah nama pon tandas duduk tak kan nak mencangkung pulak...ke korang terbalik ni.. tandas duduk korang cangkung tandas cangkung korang duduk? hanya empunya diri saja yang tau.. ish ish ish



Yang penting jugak ni bukan aku. *JANGAN TIRU AKSI INI*



Korang tau bahayanya bila korang buat macamni? mangkuk tandas tu boleh pecah paham! please please...



Hurmm aku ade pergi 1 toilet tapi tak ingat dekat mana.. setiap pintu toilet duduk ni diaorg tampal notis gambar macam kat atas ni..then ade X. dont do this.. yesss aku suka..mmg sume toilet kena ade notis macamni..



kalau korang tak selesa tandas duduk baik pergi tunggu turn dekat tandas cangkung ok.. jangan nak cari pasal elok2 montot ok jadi terkoyak..





PS: Aku prefer tandas duduk . so kalau masuk mana2 toilet ade kesan kasut camni aku sanggup ke tandas cangkung ataupon aku tahan sampai kat umah . theeeeeeeeeeee


8 comments:

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

eul ke boleh pecah? grrrr.. x reti la nak duduk masa membuang..rasa geli..hehehe..

Puan tia said...

yer ..kan dh pernh jadik.. tp masih ramai tau yg buat cmtu..eee takut..

notti netti said...

rumah aku confirm takde kesan kasut atas jamban tu....kerat jari lah!

Puan tia said...

notti: mana tau..diaorg lap cepat2..hahahahaha

ajwa said...

Aiyooo... sebaik2nya elok guna jamban cangkung. Para doktor barat setuju cara buang air besar mencangkung lebih baik dari tandas duduk gitu. Sebab tu org tu cangkung gak.... heeee

Nabi s.a.w pun mengajar cara buang air besar dan kecil yg lebih baik. Sedikit tips....

Menurut Dr Fadzilah Kamsah cara untuk putuskan air kencing bagi laki-laki dan perempuan adalah berbeza. Bagi laki-laki, dengan berdehem. Seperti yang sahabat-sahabat kita cakap sebelum ni. Bagi golongan wanita,. cara untuk putuskan air kencing dengan mengurut bahagian bawah perut (bawah pada pusat). Tambahnya lagi, berdehem bagi laki-laki dan mengurut bagi wanita tu adalah penting untuk pastikan tiada sakibaki yang tertinggal.

Puan tia said...

ajwa: thanks 4 d info ajwa!

Farah Shamsudin said...

aw! alergic tau tandas macam tu,

Puan tia said...

farah: alergic sgt kan!