Nak aku simbah asid kat muka kau ke!!!??

Dah lama tak dengar cerita pasal penyimbah asid kan.. lama gak tengah senyap sekarang tak ade kes...



Ade 1 maklumat dari kawan aku dia suh aku letak dekat blog.. untuk keselamatan kita semua...



Sila klik pada gambar kalau nak zoom.. ini adalah tempat2 yang dia buat keje..



Dan ade gambar latest si penyagak ni ..


Harap korang boleh war2kan..



pada kaum2 wanita berhati2la yer..kalau drive tak payahla nak bukak tingkap amik angin luar..bahaya skang..kalau masuk kereta cepat2 kunci..handbang jangan letak kat tempat duduk sebelah tetapi letakla dekat bawah ..*ayat skema plak*



kalau jalan kaki 2 sediakanla air mineral..dengar memang bagus tapi bila dah kena simbah asid ape2 pon kita tak akan ingat..





PS: aku nak naik basikal la pergi kedai..agak2 selamat tak??


6 comments:

Ira Nazmir said...

salam dear..slm pkenalan dr ira...nice to knw ur blog...keep it up and owez update ur blog..i will owez supprt u n others..=)

kaizen said...

pkai kete la kak...

*ape pon tawakal jer...

ajwa said...

Assalam,

Menakutkan zaman nih.. jenayah melampau2.. Semoga yg tak berdosa ni selamat semua terpelihara.

Puan tia said...

ira: tq ira! heheh

Puan tia said...

kaizen: heheeh ok..

Puan tia said...

ajwa: tula kan..mcm2