Meleleh air idung tengok hindustan...aii laikkk!

Aku langgan channel mustika hanya kerana MAHARAJA LAWAK.. *haaa lawak tak?*




Tapi memang bestla citer2 dalam mustika.. lagi channel B4U bestnya ade hindustan.. hakk hakk hakk walaupon channel 108 zee dan ade hindustan tapi yang ni lagi best tau.. macam malam tadi citer mann. wahhh lamanya tak tengok citer ni..jalan cerita pon aku tak hingat dah..dari kol 9 malam sampaila kol 12 malam ktorg anak beranak duk depan tv tak bergerak2.. *ok tipu*




Mula2 aku ingat citer mann ni yang hritik roshan exciden then ade muka sama kat oversea tu....see memang betul aku lama tak layan hindustan tu sebab tajuk mann tapi aku ingat citer dil to pagal hai...



Ntah sekarang ni aku minat balik dengan hindustan..sampai meleleh2 air idung.. ohhh itu bukan aku tapi hubby aku..miahahahahah kan awak??? awak nangis kan tengok citer mann malam tadi???



Yang best pulak dari A sampai Z subtitle dia hubby aku baca tuk aku... mungkin dia nak aku fellllllll tengok citer mann ni.. sampai 1 tahap



hubby: *sambil baca subtitle* ''saya cintakan awak''


Aku : *dalam hati* ''yeee aku tau..''


hubby : *baca subtitle* '' esok kita terpaksa bawak haluan masing2'' bla bla bla


Aku : *dalam hati* '' yeeee aku pon baca gak subtitle dia''



Hubby teruskan perjuagan dia sampai movie 2 the end.. dan aku teruskan perjuagan aku bercakap dalam hati sampai the end jugakla...




itu bab malam tadi....



Dekat box office pernah keluar citer ni



Aku layannnn tau..sampaila dia ulang dekat zee pon aku layan balik.. seronok citer ni...



lagi 1 citer



Citer ni pon byk kali gak aku tengok...kisah persahabatan...best!!



ohhh ade macam2 sekarang pasal hindustan tetiba aku jadi suka.. tak tahu kenapa.. terutama yang ni



Aku&anak aku layan tau... ni macam pertandingan menyanyi untuk kanak2... layan wehhhhhh anak aku duk diam tau kalau pasang l'il champs ni...kkdg tu dia siap menangis lagi kalau ade budak tersingkir *ok tipu lagi*




Situasi di rumah mak semalam


Mak: '' ati,anak ko tu kalau mak bukak citer hindustand dia duk diam''


Dengan selamber aku jawap


Ati : ''ohhh memang mak ,sebab kat rumah ati suka pasang channel zee*channel hindustan*''


Mak : ''ooooo patutla............''




Cayala qaseh..nanti besar mesti carik laki hindustan ni..miahahahahahahahahahahaha






PS: Awan nano nano nano nano nano nano nano nano nano...................................




12 comments:

aNaYaNa said...

boothnath tuh best!!suka hidustan jugaakk..lalalaa..

MissF said...

cte hindustan mmg bestlah. cme yg skrg ni je tah pape ckit :)

Puan tia said...

ana: best kan! heheh

Puan tia said...

miss: memang best cuma skang xbapa nk layan sgt.. huhuhu

ajwa said...

Konhe?
Tum?
Accha he..
Mera Nam mamawana @ ajwa

Puan tia said...

ajwa: konhe?? miahaahhaha

cik nani said...

saya pon suke tgok cite 3 idiot tu..ade makna yg penting dlm cite tu bg saya..hehe~

M Fizan said...

haha..cita hindustan mesti best kalau dua jam saja...buang lar part inspektor shahab lawan2 dan menari gila2 secara beramai2..hehe :D

Budak Botak said...

Cerita Mann tu mmg sedih, hue3...

Entry terbaru -> Great Knaresborough Bed Race - Perlumbaan Katil Yang Pelik Tapi Menarik... (",)

Puan tia said...

nani: kan dik.. best citer tu...

Puan tia said...

fizan: hindustan lama tul kan movie dia.. huhu layan tu...

Puan tia said...

botak: sedihhhhhh kan...