Tanjaatttt Boboiiiii menang!!

Tanjatttt Boboiiiii !!



Yeayy SEPAH menang.. aku dah agak sebab diaorg memang best! JOZAN still rockkkkk best jugak...



Semua pemenang tiada pengalah...*bak kata vince AF* hadiah2 dia pon semua lumayan..so ape nak kisah kan..tapi kalau kira2 sape yang untung???? cer korang teka.....



*boleh tak duit sepah tu lebihkan dekat jep&syuib..sebab diaorg yang banyak main peranan dalam group tu*



Tapi paling masyukkkkk NABIL la makan sorang2 150k huhuhuhuh memangla dia tak kisah kan dapat no 3




Pandangan aku tentang persembahan ML malam tadi....


SEPAH: kedua2 round diaorg buat yang terbaikkk ..memang best! Tanjattt boboiii


JOZAN: round ke2 baru bestt..tiket laku kalau diaorg buat muzikal dekat istana budaya...maill lambung..


NABIL: dua2 round dia bestt..tetiba idea datang cuma dia selalu terlebih masa..e2 yang jadi tak best..


JAMBU: round ke2 diaorg paling mantopppp ..tapi apekan daya dialong tak berapa nak ada...ape pon tak boleh.....




Kutipan maharajalawak lagi tinggi berbanding akademi fantasia..perghhhh patutla hadiah2 dia lumayan...siapa yang paling untung??? astro la! kayoooooooooooo




6 comments:

nabilfahmi said...

heheee...taanjaaat boboi.....terus sokong SEPAH taw!! :)

cik nani said...

sis, bf sy x puas hati sepah menang..die ckp jambu lagi best..hehe~

Marniey said...

sepah terbaik wooo!

Puan tia said...

nabil: heheeheh tanjat!!

Puan tia said...

Nani: heheeh jambu pon best!!

Puan tia said...

marney: yesss i likeee