Cerkomen Cerkomen lawo tak header baru aku?

Cerciter Cerciter........




Assalammualaikum semua... haaaa ni namanya excited lebih sebab tu tetiba bagi salam...




Kalau korang perasan semalam blog aku asyik tukar2 header jer.. letak yang sinun tak kena ,letak yang sinin tak kena , letak yang sanan pon tak kena.. last2 aku mintak pertolongan BFF aku untuk buatkan aku header.. sebab ape aku suruh dia? sebab freeeeeeeeeeeeeeee *lempang*



Tak delah.. sebab dia pandai wooo bab2 edit2 ni.. dah 2 kali dia buatkan aku header.. tapi kali ni aku suka sangat... thanks u mek..






Cantik tak??? aku suka.....


Mohla jenguk blog beliau Akma




Tengssss again mek.. love u more n more la.. hahahahha








PS: aku sebenarnya tak busy tapi buat2 busy sebab bos besar ade.. theeeee




3 comments:

::Mastura Zakaria:: said...

cantik.....memang berbunga..hihhhihihi

msredcheesecake said...

puan tia,
cantik header dia...cantik lagi header msred...kakaaa...
jgn mara ye...gurau..

Puan tia said...

mastura: tq ;)


msred: hahahahaahha jap2 kita nak tgk header awak plak.. lawa ke..hahaha